Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: xfl00w bir degişle 3nf3ks1y0n
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Fark ettimde 5 yılımı boşa harcamısım oyuna ne kadar salakmışım. Önemli olan erken fark etmek ama sunu anlayanki arkadaşlar bu tip oyunlar bizi gelecegimizi öldürüyor. ben size diyememki şu warrocku bırakın hayat sizin ama ilerde unutmayın Boş zaman kaybı vakit öldürme sınıfta kalanların %45 diyelim bu tip oyunlardan oyun bagımlılıgından kendimden örnek verebilirim.
Arkadaşlar uyanın Artık Son pişmanlık fayda etmez sen kazanmıyon kaybetiyon.
Oyunu bıraktım ve 1 haftadır oynamıyorum sildim bilgisayarımdan geçmişte olsada hatalarımız insan beyni hata yapar. Kırıcı üzücü sözlerimiz olabilir unutmayın sadece oyun.

XFL00W
EGER TANAYIPTA BENİ ULUSMAK İSTEYEN VARSA
ÖZEL MESAJ ATABİLİR. NEDE OLSA OYUNDA BIRAKTIKLARIMIZI KAZANMAK.
UNUTMAYIN GELECEK SİZİN ELLERİNİZDE BOŞ İŞLER UGRAŞMAYIN.
Haklısın 1 Haftadır Kascam Diye Gitmiyom .d
arkadaşım ben bu oyundan zevk alıyoru sınıfta felan kaldığıda yok Smile herkezin kendi görüşü
Oyun sadece vakit öldürmek için oynanır ben warrock oynuyorum bilişim sınıfı 2 sınıfa gidiyorum 1 tane zayıf var bence sınıfta kalmak tembellikten kaynaklanıyor oyunlarla alakası yok ..
bende full oyundayım sadece okul sınavlarına bir gün önceden çalışıyorum full takdir alıyorum Smile ama ygs-lys de napcan bilmiyorum ezber ezber gidiyoruz bakalım
aslında ordada hem fikirim. Oyun oynayıpta karnesini güzel getirenler çok. Misal ben. 1inci dönem 2 tane zayıf getirdim ama hiç 2'İmde yoktu. Full 3-4-5 di karnem ve 1inci dönem pcyi bırakmadım düzenli olarak hergün oynuyordum. Şimdi ise odaya gidip ders çalışmak yerine şarkı dinliyorum. Hatta şuan sırf çeşit çeşit gruplar dinlemekten 4 tane zayıfım var Ss.gif
Yaşınıza ve konumunuza uygun bir planlama yaparak 'herşeye' zaman ayırabilirsiniz.

Pişmanlık duyabileceğiniz ve sonradan değiştirmeye gücünüzün yetmeyeceği davranışlardan ve alışkanlıklardan uzak durun.Her konuda olması gerektiği gibi, sanal platformlarda da ölçüyü kaçırmamaya ve dengeyi yitirmemeye dikkat etmek lazımdır.

Geride kalmamak ve geçmişi sorgulayarak isyan etmemek için 'yarın' bile geç olabilir.

Sonsuz sevgi ve saygılarımla.
Referans Adresler