Arkadaşlar Öncelikle Ben 3.0zdemiR O Hesabım 3 Günlük Askıda O Yüzden Bu Hesapla Açıyorum Bu Konuyu Ben WarRocku 1024x768 Ekran Çözünürlüğünde Oynamak İstiyorum Fakat 1280x1024 Ekran Çözünürlüğü Hariç Ekranın Alt Ve Üstünde 2 Siyah Çizgi Oluşuyo Napıcam

sulu boya al kenarları ıstedıgın renge boya

Arkadaşlar Ben Oyunun Setupunu İndirdim Veryfing İnstaller Diyor 100 Olunca Error Veriyor Yardım Edin Lütfen

o zaman unınstall de super marıo ındır onu oyna .D daha zevk alıcagın kesın

Flood Yapma lordman Adam Gibi Cevap Yazıyosan Yaz

ses kes datlum siee iyilik yaramiii biee napam
oyunu 1024x768 yap sonra ekran yenileme hızını değiştir bakalım birde ekran kartını güncelle
Emre görmek lazım,görmeden bi yorum yapamam ben şahsen bi resim koyabilme imkanın varsa iyi olur
Bunun tek sebebi Nvidia ekran kartlarındaki 258.xx'den sonraki güncellemelerden dolayı. WarRock'u açarken monitöre tam yayılmıyor. Alttan ve üstten arkadaşında dediği gibi siyahlıklar var. Bu sorun benndede var ve sırf bu sorun için eski güncellemeyi kullanıyordum ama son sürümü kullanmaya başladım:
Oyunda 1024x768 yapınca Alttan ve Üstten siyah bir satır oluşuyor. Yani oyun ekranı tam monitöre yayılmıyor. ama oyunu 1280x1024 tam monitöre yayılıyor ama bu seferde objeler küçülüyor oyundaki harfler küçülüyor.
Bu sorun bendede var arkadaşım malesef