Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: trd4rkl0rd ve anadol8 kapatıldı!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar bilmediğimiz bişeyden ötürü benim (trd4rkl0rd 56 lwl) ve arkadaşımın (anadol8 48 lwl) hesabı kapatılmış işin garip tarafı warrock statsdan bu iki hesabın bilgilerine erişemiyoruz bugünde halısahadan geldiydik iki oyun atım dedim canımı sıktılar, illegal bir iş yapmadık nedeni bilinmez Ss.gif 70 accountlar 3 günde lwl atlarken biz 4 ay uğraşıp zar zor lwl aldık ama ertesi günü kapatıldı herneyse zaten çok takmıyacam ARTİST ne de olsa bi oyun büyütmeye değmez gece gece vaktinizi yediysem kusura bakmayın forumda aktif olmaya devam edicem Angry
geçmiş olsun inşallah küfürden ban yemişsindir de açılır 3 güne
Ticket atarak nedenini öğrenebilirsiniz .
Küfürdendir büyük ihtimal dost.
Peki arkadaşlar bu iki hesaba warrock statsdan bakamıyorum sebebi ne olabilir. Sad
(05-04-2011 12:58 PM)mlt_06 Yazılan: [ -> ]Peki arkadaşlar bu iki hesaba warrock statsdan bakamıyorum sebebi ne olabilir. Sad

normalde banlanan hesaplar stats blocked şeklinde gözükür ama sen eğer nickini yazıp bir sonuç alamıyorsan büyük ihtimalle charın çalındı ve çalan kişi nc yapıp nickini değiştirdi

Sherlock

Ticket at.
Referans Adresler