Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: s3icont'a hack dediler...GencTrkler yakışmadı...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Odalarına girdim oyun oynarken hack diye tutturdular.Ben bu oyunu sapına kadar hakkımla oynuyorum.Eski hesabımla bile aynı suçlamayı tekrar ettiler, ama yine sonuç çıkmadı.Birde utanmadan özür bile dilemediler.En küçükleri 23 yaşında yakışmadı GencTrkler...Herkes beni bilsin konuşsun bundan sonra...Tek söyleyeceğim biz kimsenin hakkını yiyerek emeğine saygısızlık yaparak bu oyunu oynamıyoruz.Biz anlımız açık krallar gibi oyunumuzu oynuyoruz ve adam olan kimseye saygıda kusur etmiyoruz...Tw verdim bir sonuç çıkmadı,Oyunumdan da çıktım.22- 8 mı ne gidiyordum Wink

[Resim: 14534.jpg]

[Resim: 14594.jpg]

[Resim: 14627.jpg]

[Resim: 14705.png]
s3icont Mis gibi chardır. Ona iyi bakacağına da eminim. Bugüne kadar wh açan bir insan olduğunu hiç düşünmedim. Takma kafana Mete Han Smile
Bunlar oyunun tuzu,biberi arada kaçamak yapanlar oluyor Smile
Bozma moralini sevin işte hack gibi parmakların var Big Grin
(05-03-2011 11:25 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Bunlar oyunun tuzu,biberi arada kaçamak yapanlar oluyor Smile
Bozma moralini sevin işte hack gibi parmakların var Big Grin

DOST
1nfazcı19 ve cengawer.. ıkılısı karaktersız kısıler her oyunda bırılerıne wh dıyolar anlasılan kendılerınden tecrube etmısler kullanmıslar yanı kı bırılerıne bu sekılde cırkın atıfta bulunabılıyolar....
(05-03-2011 11:21 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]s3icont Mis gibi chardır. Ona iyi bakacağına da eminim. Bugüne kadar wh açan bir insan olduğunu hiç düşünmedim. Takma kafana Mete Han Smile
Ayıp Etmiş .
sorun yok mete seni bilen biliyor.rahat olsunlar Wink
Yaşları büyük olabilir ama beyin yaşları ufak kalmış onlar büyümüyor demek ki olur böyle Allah vergisi Smile
ne takıyosun ya gül geç alışmış olman lazım böyle durumlara Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler