Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hack muhammelesi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar, bugün "IxMxF--kKs KaRDEşLiqi ^^" odasına girdim orada duvar bugu yaptım tesadüfende ss aldım, ss bu: [Resim: screenshot062v.jpg]
Sonrasında "erdoganedo" diye birini vurdum ve bana resmen Wall Hack dedi, bende "Duvar bugu yaptım inanmıyosan oyun sonu şifreli oda kur gösteriyim" dedim sonra oyun bitti erdoganedo bana "lrazel çıkar mısın?" dedi bende "Tabi ama neden?" yazdım o sırada biri "çık ulan odadan!" gibi birşey yazdı nickini göremedim o elamanın ve saniyesinde kick yedim PM'den "Kardeş gelmiyorum odaya fakat neden attığını söyler misin?" yazdım cevap gelmedi..
[Resim: screenshot069ta.jpg]

Evet arkadaşlar olay bu. Peki ben bu konuyu neden açtım ?
Arkadaşlar, hayatım boyunca hiç bir oyunda hile kullanmadım ve bu konuyu adım WH'ye çıkmasın, adım kirlenmesin diye açtım. Bilgi amaçlıdır yetkililer uygun görüp Kilitleyebilirler.

Teşekkürler.. beyfendi
Bu olay tüm War Rock oyuncularına oluyor. Özellikle duvar bugundan wall hack muhammelesi yemekAngryAngry
bu ixmx li şahsiyetler kendilerini vuran herkeze hack demeyi refleksmi biliyorlar.Oyunda güzel bi skor yapmıştım khali 20 lerde falandı neyse bu ixmx nickini tam hatırmamıyorum ama ss ler var cihad... adlı kişiyle benden tw aldı ve bişi bulamadılar ama d3d yazıp aradılar ve dll dosyası buldular nası seviniyorlar hack bulduk diye durun açın bakın hackmi dedim açtılar http://www.dll-files.com gördüler tw den çıktılar Big Grin neyse oyundada öm atıyorum cevap gelmiyor kısacası boşuna zamanımı çaldılar siz siz olun ölünce egolarını tatmin edemeyen zeka yaşı küçük ıq su 40 civarı insanlara tw vermeyin.Hem zamanınızı çalarlar hemde bilgisayarınıza zarar verebilirler.

Dll dosyası ne derseniz ben oyunları torrent olarak korsan indiririm ve onları açmak içinde win7 nin bikaç dll dosyasına ihtiyacı oluyor hani şu sistem32 nin içindeki garip dosyalar.
Smile Takma kafana. Imfx lerde bana da hack diyen hatta hack olan odada hacki atmadığımı hack yandaşı olduğumu söyleyen oldu Big Grin
ben atıldıgın an odaya girdim Raze atmamalarını söyledim fakat attılar.erdogan adına ben özür dilerim senden.DOST
Referans Adresler