Şimdi,ben bazen eventlere giriyorum fakat hep yabancı adminler çıkıyor onlar eventi hep düzenliyor mesela G1-Admin-Rage ne dediğini bazen anlamıyorum. G1-Admin-Hizir'da Türk demi arkadaşlar neden o Turkey-v-Greece'da eventleri o düzenlemiyor ne güzel olur ve de oyunda fazla gözükmüyor :/.
Belki başka işlere bakıyordur eventi düzenleyenler bu adminler.
Sen Gene Evente Girebiliyosun Ben Hayatımda Hiç Giremedim Evente

(05-03-2011 07:19 PM)3.0zdemiR Yazılan: [ -> ]Sen Gene Evente Girebiliyosun Ben Hayatımda Hiç Giremedim Evente 
bende

zaten ne konuşuyorlarki. doğru dürüst selam bile vermiyolar
bende hiç giremedimde HIZIR keşke daha aktif olsa oyun hiç gözükmüyor ö.mlere 2-3 gün sonra cevap veriyor
bildiğim kadarıyla rage event admini galiba

(05-03-2011 07:47 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]bende hiç giremedimde HIZIR keşke daha aktif olsa oyun hiç gözükmüyor ö.mlere 2-3 gün sonra cevap veriyor
Hızır hayatını oyuna adamadı ki onun mesai saatleri var sonuçta ve senin gibi bir sürü kişi mesaj atıyor,hepsine tek tek cvp verse arada hela,su gibi ihtiyaçlar falan olsa hoop senin mesaj yarına kaldı

Adminlerin oyuncularla ilgilenmesi ve sohbet etmesi lazım . Hizir oyuna girip yardımcı olması lazım .
Hızır'ı eskiden k2pixel gibi oyunda daha aktif görmek istiyoruz. Ama anlayamadığım bir şekilde bu aralar, hatta belki de şu 1 aydır oyuna girmiyor.