Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bu terbiyesizliğin sebebi ne ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar, oyuna girer girmez odamı kurdum ve adam bekliyodum 2 tane kendini bilmez büyük ihtimalle arkadaşlar odaya girip sebepsiz küfürler etmeye başladılar, işte odanın geçmişi:

[Resim: screenshot285b.jpg]

[Resim: screenshot288.jpg]

[Resim: screenshot286w.jpg]

[Resim: screenshot287b.jpg]

Şimdi benim ne yapmam gerekir ? Hergün böyle onlarcasına rastlıyorum Angry
eğer çok küfür varsa ss yle birlikte ticlet at!!
(05-02-2011 01:14 PM)wrfrkturkwr Yazılan: [ -> ]eğer çok küfür varsa ss yle birlikte ticlet at!!

Günde onlarcasıyla karşılaşıyorum hepsine ticketmi atıcam ban.gif
(05-02-2011 01:14 PM)wrfrkturkwr Yazılan: [ -> ]eğer çok küfür varsa ss yle birlikte ticlet at!!

Ticket mı Big Grin Adamlar türkçe ne bilsin.Sen Hızır a mesaj at dicemde atsan ne yazar kaç lw lik adam banlansa ne olur banlanmasa hiç uğraşma böylelerle
(05-02-2011 01:22 PM)shameless Yazılan: [ -> ]

Ticket mı Big Grin Adamlar türkçe ne bilsin.Sen Hızır a mesaj at dicemde atsan ne yazar kaç lw lik adam banlansa ne olur banlanmasa hiç uğraşma böylelerle

Haklısın, fikrin için sağol
işte oyundan soğutan en büyük etkenlerden bi taneside bu veletler ya zor tutuyorum kendimi ağzımı bozdurucaklar Angry veletler..!!!
(05-02-2011 02:47 PM)kabuscobar Yazılan: [ -> ]işte oyundan soğutan en büyük etkenlerden bi taneside bu veletler ya zor tutuyorum kendimi ağzımı bozdurucaklar Angry veletler..!!!

Sende ağzını bozarsan onların seviyesine düşmüş olursun.Yapıcak birşey yok ailesi terbiye verememiş.
(05-02-2011 02:50 PM)shameless Yazılan: [ -> ]
(05-02-2011 02:47 PM)kabuscobar Yazılan: [ -> ]işte oyundan soğutan en büyük etkenlerden bi taneside bu veletler ya zor tutuyorum kendimi ağzımı bozdurucaklar Angry veletler..!!!

Sende ağzını bozarsan onların seviyesine düşmüş olursun.Yapıcak birşey yok ailesi terbiye verememiş.

Aynen öyle Angry
kendini bilmez çocuklar takma gül geç
0-15 Yaş grubu Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler