Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İmkansız Bir Olay (PLVL)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaşlar stats da olesıne gezıyordum level uplara gırdım fakat bir şey gordum adamın teki bir günde 43 - ten 71 e atlamıs ınanamadım buyrun bakın

http://www.warrock-stats.com/index.php?s...e=smoke2nd

bir günde 3 milyon exp Big Grin
Bug olsa gerek çünkü bugünün istatistiğinde saat 21.36'de 75 e 37 lik bi skor ile oyun oynuyor gösteriyor.
Oha yeni bi hack bu plantium premium veriyor hackte %200 exp artıyor onunla Smile
(05-01-2011 10:56 PM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]Oha Mk yeni bi hack bu plantium premium veriyor hackte %200 exp artıyor onunla Smile

nerden bılıosun Big Grin
(05-01-2011 10:57 PM)laerodashl Yazılan: [ -> ]
(05-01-2011 10:56 PM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]Oha Mk yeni bi hack bu plantium premium veriyor hackte %200 exp artıyor onunla Smile

nerden bılıosun Big Grin

victory.gif
Yok artık. Boşuna dememişler azimle ..... betonu bile deler diye. Ne kadar hackte olsa adama helal olsun baya azimliymiş Big Grin
Öfff elalemin derdi sizimi gerdi Adam geldi odanızda opkmu açtı küfürmü etti ananıza bacınızamı sövdü ? O adamı 1 kere odanızdamı gördünüz ? Sizene... Bırakın onunla adminler ilğilensin.
gunde 758bın ıle 900bın exp arasında degısır gecemez power level olsa bu olunaksız bısey bı yanlıslık vardır suanda bunu basaracak bı hılede yokdur
İmkansız .
Böyle birşey olsa bu adam 2 günede 100 level olur çıkar Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler