Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hanimiş Metalciler =)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Drowning Pool - The Bodies Hit The Floor

Rockkkkk Smile)
Bu forumda kimse metal dinlemiyorki 3-4 kişi anca sayarsın. Oda türkiye zihniyetinden dolayı. Elini sallayan direk kendini rap'e hiphop'a veya arabeske veriyolar. Doğuştan rock'çı veya metalci varsa işte onlara sahip çıkmak lazım. Sonradan olanlarda olabiliyor tabi beyfendi
(05-02-2011 06:52 AM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]Bu forumda kimse metal dinlemiyorki 3-4 kişi anca sayarsın. Oda türkiye zihniyetinden dolayı. Elini sallayan direk kendini rap'e hiphop'a veya arabeske veriyolar. Doğuştan rock'çı veya metalci varsa işte onlara sahip çıkmak lazım. Sonradan olanlarda olabiliyor tabi beyfendi

Adam haklı soyumuz tükenmekte Big Grin gerçi bende tam metalci sayılmam gotiklere kaçamıyorum fazla, daha çok hafiflerde takılıyorum Big Grin
Metal beni bozuo Smile
Ben bayılırım metal'e kafamı şişirmedikçe Smile
çok severim bu şarkıyı ama adı Bodies (Let The Bodies Hit The Floor)
Edit : WR oynarken iyi gidiyor ama ses pek kasılmıyor Smile
In Flames akar [Resim: s7.gif]
çoğaldı lan sayımız Big Grin. Sinan kardeşim bende öyle özellikle Slipknot Korn Dope gibi endüstriyel, nü ve gothic grupları sevmem.

Özellikle WarRock'u ele alırsak gaza getircek şarkılar dinlenince daha güzel oluyor. Hatta ben arşivde hazırlarım öyle bi player olurlarki ama ses çıkmadı kimseden Smile
(05-02-2011 06:52 AM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]Bu forumda kimse metal dinlemiyorki 3-4 kişi anca sayarsın. Oda türkiye zihniyetinden dolayı. Elini sallayan direk kendini rap'e hiphop'a veya arabeske veriyolar. Doğuştan rock'çı veya metalci varsa işte onlara sahip çıkmak lazım. Sonradan olanlarda olabiliyor tabi beyfendi

Rap'in ne olduğunu bilmiyosun sen koç. Rahat ol amerikada rap anlayışı bambaşka.Türkiyedeki rap rap değil zaten ona lafım yok.Ama genel konuşma.Rapin türleri var ve bu insanların kişiliğini yansıtır ve tarzdır bu.

bkz : Undergraund,battle,hardcore,flex,gangsta vs.

Amerikada çeteler vardır bilmessin sen crips bloodz falan.Neyse kime anlatıyorum ki ben klasik türk insanı işte bişey anlamasını bekleyemessin aksini inkar eder Wink
Referans Adresler