Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ok Gelmiyor - Sunucular Gelmiyor - Askıda Kalıyor Sorunların Hepsinin Çözümleri --
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar forumda cok sayıda konu açıldığını görüyorum bu konular hakkında bi açıklık getireyim istedim.
Görmüşşünüzdür artık oyunda hackler bi hayli arttı bu hackler için k2 geç olsada bi düzeltme çalışması başlattı bu çalışmada bu gibi sorunlarla 1 hafta felan karşılaşacağız ama ondan sonra huzurlu bi oyun oynuycağız diye düşünüyorum hızır bu konuda resmi açıklama yaptı ama yinede siz şu yöntemleri deneyin

1)Ok Veya Start Gelmiyor İse: Arkadaşlar bu sorun sizin dns ayarlarınızdan kaynakların youyube dns ayarlarını kaldırın vede otomatik yapın
2)1. yöntem olmadı ise Pc kapatıp açmalısınız
3)Eğer charınız bugta kaldı ise pc ve modeme reset atın düzelecektir
4)Sunucular gelmiyor ise biraz beklemeniz gerekmektedir az gelir warrocktr'de vakit geçirin sunucular gelene kadar Smile
5)Anormallik Saptandı Bağlantı sona erecek hatası oyunda herkeze geliyor yeni patch ile gelen bir hata 2.patch düzelecektir
BUYRUN HIZIRIN AÇIKLAMASI;
http://forums.gamersfirst.com/index.php?...pic=152767

Ne Mutlu Biraz yardımcı olabildiysek Smilebeyfendi
Bilgilendirme için teşekürler
Bilgilendirme için teşekkürler, geç olsun güç olmasın victory.gif
bilgilendirme için teşekkürler adam gibi bi çözüm gelicekse 1 ayda bekleriz
Bilgilendirme için teşekkürler ben patch yükleyemiyorum %99 da kalıo dns otomatik zaten başka ne yapabilrim Win7 bu arada
(05-01-2011 02:58 PM)gokogoko123 Yazılan: [ -> ]Bilgilendirme için teşekkürler ben patch yükleyemiyorum %99 da kalıo dns otomatik zaten başka ne yapabilrim Win7 bu arada

virüs programın engelliyordur..
Bilgilendirme için teşekkürler 1. yöntemi yaptım sorun düzeldi Smile
Önemli Değil Alt tarafı 10dk mı Aldı ama değmiş demekki Smile
Referans Adresler