Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: frankcadillac Adlı OPK GERİ DÖNDÜ
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaşlar 84 levela kadar opk la kasıp oyuna ara vermiş frankcadillac artist tavırıyla odaları kirletmektedir vede ayrıca pr0manyak diye kardeşi var birlikte opk la kasılmışlar gelmiş birbirlerini savunuyorlar...

http://tinypic.com/view.php?pic=29xuk43&s=7

http://tinypic.com/view.php?pic=290xatf&s=7
O kişinin admin arkadaşları var ona dokunamayız Tongue asfsdfasdfasdfsdf
Kendileri öle demişti Big Grin
(05-01-2011 02:06 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]O kişinin admin arkadaşları var ona dokunamayız Tongue asfsdfasdfasdfsdf

adam banlanmadıgına göre haklı olmuyormu nerdeyse bütün opklar banlandı ama en öndeki adamlardan biri banlanmadı hade geri planda olsa belki dersin gözden kaçtı diyede adam kaç levele kadar kastı hala banlanmadı...
sharonzz da öyleydi fakat birkaç wtr liler üstüne gitti ticket falan attı en son banlandı bu durumdaki mkaskerleri clanıda zor duruma düştü belki bunlada o kadar uğraşılsa buda banlanır
(05-01-2011 02:10 PM)FakeOfFake Yazılan: [ -> ]
(05-01-2011 02:06 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]O kişinin admin arkadaşları var ona dokunamayız Tongue asfsdfasdfasdfsdf

adam banlanmadıgına göre haklı olmuyormu nerdeyse bütün opklar banlandı ama en öndeki adamlardan biri banlanmadı hade geri planda olsa belki dersin gözden kaçtı diyede adam kaç levele kadar kastı hala banlanmadı...

Çünkü banlar atılırken o adam yan gelip yattı charına hiç girmedi Smile
Şimdi banlamalar azcık yumuşatıldı,gine başlar.
hakikaten ya bu adam opkcilerin başında geliyordu bi ara 2-3 ay girmedi yırttımı şimdi Angry

Burak Kandöker

Bu şahıs OPK kullandımı yoksa AFK olarakmı böyle level atladı bilmiyorum ama elimde hiçbir kanıt bulunmadığı için banlatamadım
(05-01-2011 02:24 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(05-01-2011 02:10 PM)FakeOfFake Yazılan: [ -> ]

Çünkü banlar atılırken o adam yan gelip yattı charına hiç girmedi Smile
Şimdi banlamalar azcık yumuşatıldı,gine başlar.

Ban atılırken girip girmemesi önemli değil kayıtlara bakıp banlıyabilirlerdi hersey kayıt altına alınıyor nede olsa veritabanında.
(05-01-2011 02:27 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]Bu şahıs OPK kullandımı yoksa AFK olarakmı böyle level atladı bilmiyorum ama elimde hiçbir kanıt bulunmadığı için banlatamadım

Sen bu oyunda, bana göre şerefiyle 80+ olan ender kişilerdensin.
(05-01-2011 02:47 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]
(05-01-2011 02:27 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]Bu şahıs OPK kullandımı yoksa AFK olarakmı böyle level atladı bilmiyorum ama elimde hiçbir kanıt bulunmadığı için banlatamadım

Sen bu oyunda, bana göre şerefiyle 80+ olan ender kişilerdensin.

ben 11 level olduğumda o 71 leveldı siy4hbeyaz gibi bir şeydi nicki. +11 odaya girdiğimde vurmuştum onu aşırı sevinmiştim Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler