Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Çözemediğiniz Warrock Sorunları İçin
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar forumda açılan konuları görüyorum yok start gelmiyor yok themida vs hatalar alınıyor Bunlarında çözümleri saatleri alabiliyor Size önerim pc nize format atıp henüz temiz olan sisteminize oyunlarınızı yükleyip sistem imajını almanızdır ve bu imajı bir cd ye boot edip 15-20 dk de sisteminizi ilk haline getirebilirsiniz Ben bu yöntemle çoğu sorunumun üstesinden geldim ve sizinde gelebilmeniz için böyle bir konu hazırlama gereği duydum.

[Resim: unled0.th.png]
[attachment=3953][attachment=3952][attachment=3951][attachment=3949][attachment=3950] [Resim: unled7k.th.png]

Arkadaşlar hertürlü sorununuz için öm atabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

I love warrockTR DOST

En fazla 5 eklenti ekliyebildiğim için ilk ve son resim boyutları dengesiz olmuş kusura bakmayın.
.....
Yararlı konu teşekkürler, inşallah yapamayanların işine yarar DOST
abi benim warrock'a Giriyor ama Server görünmüo NE yapabilirm SöyLermsnz ? Simdiden Tşk
Sad beyfendi[/font]
su Warrok'u bir Türlü Bırakamıom ne yapabilirm ?? KEŞŞŞŞ (KEŞ) oldum Resmen beyfendi (SayqılaR)
(05-01-2011 04:00 PM)muhittinspor Yazılan: [ -> ]abi benim warrock'a Giriyor ama Server görünmüo NE yapabilirm SöyLermsnz ? Simdiden Tşk
Sad beyfendi[/font]
su Warrok'u bir Türlü Bırakamıom ne yapabilirm ?? KEŞŞŞŞ (KEŞ) oldum Resmen beyfendi (SayqılaR)

1 dk yeni girdim siteye bakıyım eğer sorununu çözebilirsem ömden ulaşırım
Ya kardeşim Ben giriyorm ıd şifre Ama sunucu lisetesi bomboş screen olarak sonra atacagim bunun çözümünü belirtirmisiniz...
merhaba arkadaşlar warrok'ı 2 sene önce indirmiştim bıraktım şimdi check file diye bir şey gelmiş norton 360 5.0 var ama izin vermio nasıl halettcem SadSadSadSadSad
ben warrocka uzun bir süredir girmiyordum ama şimdi bi bakiyim durumlar neymiş falna die öğreneyim dedim indridim ama web sitesi çıkıyor tıklayınca üye oldum hala web sitesi çıkıyor yuna nasıl giricem?
Referans Adresler