Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: GTA V geliyor!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
[Resim: gta-5-475x294.jpg]

Ünlü oyun satış sitesi Gamestop’un Almanya ayağı GTA V’i ön siparişe koydu ve oyunun çıkış tarihini 15 Ocak 2012 olarak gösterdi.

Şimdilik bu tarih doğru mudur bilinmez ancak, bu yılki E3′te Rockstar’dan bir GTA duyurusu gelebilir. Oyun dünyasının en popüler serilerinden biri olmasına rağmen yeni bir oyunun uzun süre gelmemesi şaşırtıcı. Ancak GTAV hakkında şu sıralar çıkan dedikoduların sayısı bir hayli fazlalaştı. Geçtiğimiz aylarda oyunun sitesi için alınmış birçok domain gün yüzüne çıkmış, oyunda yer alacak bazı karakterler kendini belli etmişti. Ayrıca oyun dünyasının kahini Patcher’ın GTA V için 2012 yılını işaret ettiğini de unutmamak gerek.

Kaynak: http://oyun.pclabs.com.tr
Süperin üstünde bi işletim sistemi istiyor olsa gerek Big Grin
Almanyadamı gelmis hemen alıcam D:
Türkiye'ye gelse bari Big Grin
Ne san andreas ne 4. Gta 2 hepsine bin basar abi
Her şeyin en iyisi ilk olandır(Bana göre :> ).
Merak etmeyin Metro 2033 kadar abartılı bir sistem istemez.Ama ben maximum özelliklere yetmeyen pcmle bile very high oynadım 40 da 1 denecek kadar az kastı ama normala çevirdim kasmasın diye very high dada tırsıyor insan kasma bahane Big Grin

Gta 2 dedin beni nostaljiye bağladın özledim o zamanları bendede ps1 vardı çatıya çıkar aşadan polislere molotof atardım(oyunda) Big Grin
(05-01-2011 01:28 AM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]Ne san andreas ne 4. Gta 2 hepsine bin basar abi

Playstation 1'in başından kalkmazdım GTA 2 yüzünden Big Grin
(05-01-2011 01:28 AM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]Ne san andreas ne 4. Gta 2 hepsine bin basar abi

Of bee Big Grin 4-5 Yaşındayken Babamla oynadığım ve GTA 2 gibi bir oyunun o zaman zihniyetimin anlayamayacağı kadar dehşet bir oyun olduğunu hatırladım şimdi Big Grin. Neydi öyle abi ya ateş silahıyla insanları ateşe vermek, Tren istasyonunda raya düşerken elektrik çarpması, Arabanı bi çeşit Shop'a sokup arabanın lambalarından ateş etmesi yok yola yağ koyması ve zincirleme kazaları sinema gibi seyretmek, İtfaiye aracıyla polislere su sıkmak Big Grin, Pizza görevi Big Grin Big Grin Big Grin, Tank alıp darbe yapar gibi polisleri hezimete uğratmak, Binaların tepelerine çıkıp çeşit çeşit silahlar almak Big Grin. Özellikle şehirde silah varsa o çok komik Big Grin. Silahlar kırmızı renkte ve 360 derece dönüyor Big Grin Üstüne gidiyorsun ve alıyorsun Big Grin Ha bide GTA 2'nin radyo kanallarıda çok meşhur Big Grin Bi binanın arasında mor iksir gibi bişey var onu alınca ne işe yaradığını yıllardır hiç anlamazdım işte bu anılarımı daha çok tazeledi şimdi Big Grin... Of anamm offf Big Grin Big Grin. Batuhan Kralsın abicim.

GTA 2 Smile
GTA Vice City takılın gençler.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler