Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: TeamViewer'in bilinmeyen özellikleri
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Çok zevkli.

Big Grin
Eline sağlık emek var Smile
Süper bir paylaşım helal olsun. Bu TW'yi hack kullanmadığıma dair güzel bir kanıt olabilcek herkeze hack olmadığımı kanıtlamak için indirecektim ama TW sadece izlemek değil bildiğin karşı tarafın pc'sine girmek olduğunu öğrenince "Dur!" dedim. Bu adamın benim pcimi karman çorman edip kurcalamayacağı ne mağlum ?. System Dosyasıyla Oyuncak gibi oynamayacağı ne mağlum ? Demiştim Smile
ya karşıdaki sistem dosyasını silmeye kalksa pc yi karıştırmaya kalksa sen başında izliyosun kapatırsın tw yi bağlantıyı kesersin bu kadar . tırsmaya gerek yok o kadar da . ayrıca şifreyi sabit yapmayın .program her açıldığında otomati şifre belirlesin onu verin karşıdakine . yada en güzeli tw yi boşverin gitsin Big Grin . bu aradaözellikle ( burak) için söylüyorum tw yi kurmadan çalıştır seçeneğini kullanın en sağlamı otomatik açılma olayı olmaz . kursanız bile bilgisayarın açılışında otomatik başlamayı seçeneklerden kapatabiliyorsunuz .
Teşekkürler .
yararlı olumuş teşekkürler
bilgilendirme için sağol victory.gif güzel konu
Mersi çok Alican beyfendi
Efferim sende parlak bir ışık goruyoring.
Eline sağlık.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler