Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Film önerileriniz ???
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Wanted, Scarface (eskidir büyük ihtimal izlemişsindir ama izlemeyisen tavsiye),godfather,testere serisi,eqbilirium (yazımı yanlış olabilir),inglourious basterds,celda 211,ölüm yarışı aklıma gelenler bunlar
Felaket ? kıyamet sonrası senaryolardan bahsediyorsun galiba ozaman

I am legend(hayranıyım izlemeni isterim)

Book of eli

The road

Mutant günlükleri (çok fantastik bir film)

Komedi istyorsan

Ali g ( gülme krizine girersin izlemeBig Grin)

Korkunç bi film serisi

Acayip bir film (bu film komediydi yaaBig Grin)
American Pie 7 veya tüm seri
Inception, Avatar, Yada Asla Pes Etme ,Hepsini Vurda güzel Big Grin Ama Önerim Asla Pes Etme Spor filmi on numara.. Smile
Çok gülmek istiyorsan 'Big Stan' .Süper bir film bence.'Law abiding citizen''de süper bir film.Bunları izlemeni mutlaka tavsiye ederim!
Demin bi' film izledim.Çok güzeldi.İsmi 13
Bunu izle.Güzel gerçekten.Bi' kaç tane daha önerim :
Blood Out
The Mechanic
Faster
Sanctum

13 - Blood Out - The Mechanic bu 3 ünü izlemenizi tavsiye ederim.
Kesinlikle 'Hunger'.
(04-30-2011 10:04 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]yüzüklerin efendisi tüm seriyi izle rahatlarsın Smile

Bi kere halamın büyük oğlu beni ve kardeşini sigara içerken yakaladı(küçükken, abim gibiydi). Sonra bi yüzüklerin efendisini açtı sabah başladı gece bitti odadan çıkartmadı öldük bitti.

Yüzüklerin efendisi lafı geçen yerde bunalıma giriyorum Big Grin deme lütfen Big Grin

Sherlock

İstediğin türleri veremem ama felaket filmi olarak "Dünyalar Savaş" ını önerebilirim.
Esaretin Bedeli
Ölümcül deney serisi
Hepsini vur
Daha var ama aklıma gelmiyor
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler