Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Antivirüs Programı Arıyorum.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Sevgili warrockr dostlarım bildiğiniz üzere 43 lwl çarımı çaldırdım bunun tek açıklaması keylogger Neyse o hesaptan umudumu kestim 63 lwl yildirimbey4zit nickli çara geçtim Gelelim ana meseleye ilk çarımın başına gelenin bunun başına gelmemesi gerekiyor vede benim hesaplarımı geçtim pc'mden düşük lwl yüksek lwl 10 larca çara giriliyor ve bu çarlar emanet! Bunları korumak için piyasadaki en iyi free antivirüs programı lazım kasması önemli değil max güvenlik sağlayabilicek antivirüs programı hangisidir Bilgisi olan yardımcı olabilirmi? Crack yapılabilen ücretli antivirüs programlarıda olabilir.
Başlık konusu fail bi kere. Böyle başlık konusu açmak yasak onu düzelt
En azından Virüs programı arıyorum de daha çok ilgi alırsın.
Virüse gelince her virüs programın bi açığı vardır bunun en iyisi en kötüsü yok.

Ben Microsoft Security Essentials kullanıyorum istersen onu indir
Kardeşim Eğer Pc'nde Kasma Problemin yoksa , kesinlikle Sana

-Panda Internet Security 2011- önerebilirim.

Şahsen ben pc'mi fazla zorladığı için Panda' 2008 promo kullanıyorum.

Maximum Güvenlik Sağlar .

beyfendi
Microsoft Security Essentials kullan tavsiyemdir
Symantec.
Microsoft Security Essentials Buradan indirebilirsin.
Bit defender antivirüs 2011 i öneririm. Çok kaliteli bir program, 30 günlük deneme sürümünü indirebilirsin. Bence bir dene, Çok sağlam bir antivirüs programıdır. 2.tavsiyem de Kaspersky Internet Security.
(04-30-2011 09:08 PM)Kıbrıslı Yazılan: [ -> ]Microsoft Security Essentials kullan tavsiyemdir

Teşekkür ediyorum bunu deniyeceğim ilk olarak.
ESET NOD32.

- Kullanıyorum ve gayet memnunum.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler