04-30-2011, 06:18 PM
04-30-2011, 06:49 PM
öRümCekten Çok KorkuyoRum Ya 

05-01-2011, 02:26 AM
Abicim ne ettiniz siz ya
. Yılan yenirmi bilmem ama Yengeç, Kurbağa, Çekirge gibi belirgin hayvanların yenildiğini hepimiz biliyoruzdur. Misal afrika ülkeleri. Adamlar bi tas dolusu çekirge yiyor
. Ülkemizdede myfish'de yengeç ve çeşitli deniz ürünlerinin yenildiğini biliyoruzdur. Gerçi denizden çıkan herşey yenilebilir ama kara hayvanları olarak kurbağa, çekirge yeniyormuş. Hatta Kurbağanın bacağı meşhurdur arkadaşımızda demiş
Wild Wild West filminde küçükken Will Smithle yanındaki adamın gece ateş yakıp kurbağa bacağı yediklerini görmüştüm. Solucan yemenin bile ne kadar faydası olduğunu duydum. Adamın biri 16 yıldırmı ne yiyormuş gayet sağlıklıymış.
Bunlar olabilir doğal yani. Komandoların en belirgin özellikleri ne sanıyorsunuz ? Ormanda yılan böcek kurbağa tarzı şeyleri yiyen askerler onlardır
.
Önemli olan iyi çiğneyin yoksa midenizde neler oluyor insan görmeden duramaz
. Yılan yenirmi bilmem ama Yengeç, Kurbağa, Çekirge gibi belirgin hayvanların yenildiğini hepimiz biliyoruzdur. Misal afrika ülkeleri. Adamlar bi tas dolusu çekirge yiyor
. Ülkemizdede myfish'de yengeç ve çeşitli deniz ürünlerinin yenildiğini biliyoruzdur. Gerçi denizden çıkan herşey yenilebilir ama kara hayvanları olarak kurbağa, çekirge yeniyormuş. Hatta Kurbağanın bacağı meşhurdur arkadaşımızda demiş
Wild Wild West filminde küçükken Will Smithle yanındaki adamın gece ateş yakıp kurbağa bacağı yediklerini görmüştüm. Solucan yemenin bile ne kadar faydası olduğunu duydum. Adamın biri 16 yıldırmı ne yiyormuş gayet sağlıklıymış.Bunlar olabilir doğal yani. Komandoların en belirgin özellikleri ne sanıyorsunuz ? Ormanda yılan böcek kurbağa tarzı şeyleri yiyen askerler onlardır
.Önemli olan iyi çiğneyin yoksa midenizde neler oluyor insan görmeden duramaz

Sherlock
05-01-2011, 04:13 AM
(04-30-2011 04:28 PM)Emilie De Ravin Yazılan: [ -> ]Şu diğer insanlar sorunu bende var harfi harfine.
+1
05-12-2011, 03:41 PM
Gözümle gördüğüm hiç birşeyden korkmam Hz.Hamza