Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarRock Episode IV Yeni harita Kharif & Kharif Bug & Yeni cephanelik
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
28 Nisan 2011 ayında gelen Episode IV Zero Hour'un gelmesiyle Korean WarRock'da değişiklikler oldu.

Cephanelikte yeni pX itemlerin gelmesi ve yeni Haritanın gelmesi.
Clan maçlarının resmen başlamış olması ve Clan maçları Genel sunucuda ve oda isminde clan maçında clanların resimlerinin var olması.

Yeni gelen Map de çılgın Türk bir bug bulup onu videoya kaydetmek istedi.
Kameraman kuzenime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum videoda fısıldayan şahıs odur Big Grin ( ne dediğini ben bile anlamadım. )

Video Youtube tabanlı ve videoyu göremeyenler buradan bakabilirler
Videoda arabanın önünde zıplamadaki amaç : Zıplayarak haritanın üstüne çıkıyor vücudun yarısı ve yukardaki cisimler vurulabiliyor.
Video sonunda ise : haritanın altında olsak bile üstündeki adamları vurabiliyoruz. ( tam olduğumuz noktayı tararlarsa onlar da vurabilir bizi.)

Resimler tek link halindedir o linke tıkladığınızda albüm açılacaktır oradan bakabilirsiniz.

Resimler :
http://img842.imageshack.us/slideshow/we...t013sr.jpg
Bak ya bu harita falan coktan düstü'de ben sitede tanıtım olmustur diye koymadım harika olmus bence bide bize gelse Smile

kharif trailer :

kharif gameplay :

Güzelmiş.biz hala aynı yerimizde duruyoruz hiç bir değişiklik yok malesef.... Sad Sad Sad
Teşekkürler

Yapraklı yere zıpla bak üste yaprak var a dene.Dene dene dene dene

Kore üyeliğim var yüklemeye üşeniyorum bu gece indircem Allah izin verirse Normal wr sarpa sardı bu aralar lag olsun hack olsun.Wr sizde olmuyor kore de nasıl bakalım.
(04-29-2011 11:54 PM)xtremelife Yazılan: [ -> ]Yapraklı yere zıpla bak üste yaprak var a dene.Dene dene dene dene

Videoyu çekerken hiç duymadım Sad
kore warrock u nasıl kurabilirim ??
(04-30-2011 12:05 AM)c0shRock Yazılan: [ -> ]kore warrock u nasıl kurabilirim ??

Üyeliğin varsa kurulumunu ben yaparım.

Kore için Üyelik haricinde geri kalan herşeyi ben yaparım TW'den yeterki üyeliğiniz olsun.
( Buradan kore ile ilgili özel mesaj atan arkadaşlar için de geçerli bir mesaj olsun. Wink )
Çok Güzel bi harita. Dışarda cadde üstünde vs atmak güzel olacak Smile

Ah bide şunlar güzel bi müzik daha yapsalar ya. Haritayı tanıtırken o müzik hiç gitmemiş Big Grin
Süper hele kan efektine bayıldım.
(04-30-2011 04:41 AM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]Çok Güzel bi harita. Dışarda cadde üstünde vs atmak güzel olacak Smile

Ah bide şunlar güzel bi müzik daha yapsalar ya. Haritayı tanıtırken o müzik hiç gitmemiş Big Grin

Arka fon da kuş sesi var,oynarken sinirlenmiyorsun.
Öldüğünde haaaaa Kuşlar ne guzeeeelll,ağaçlar ne guzeelll diye mirildaniyorsun xD
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler