Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyundaki Sağlamlık
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Öncelikle merhabalar. Ben yaklaşık olarak 3 senedir warrock oynuyorum.
Fakat girdiğim çoğu odada iyi oynayan birisi varsa veya ben direk hack damgası yiyoruz. Adamlar izlemeden dinlemeden direk hakkımıza giriyor.
Peki birinin adını kirletmek bu kadar kolaymı ?
Adamı izliyorum adam gelmiş 75-80 arası lvle Çok iyi oynuyor hiç bir hack belirtisi yok karşı takımdan biri adam çok iyi oynuyor diye adama hack diyor.
Adamın suçu hack kullanmamak değil o adamların tek suçu uzun zamandır warrock oynamak ve iyi bir player olmak warrockdaki sunucu lagından dolayı adam bizde arkası dönükken adam vurabiliyor ama bazı cahiller adam hack baksana arkası dönük vuruyor car curt bunu diyenler ise red ping sahibi kişiliksiz insanlar. Ben bu durumdan bıkmış vaziyetteyim lütfen yardımcı olun bi çözüm bulalım şu cahillere...
Ne yapalım dostum herkes senin benim gibi bilinçli olamıyor yada bilinçli olduğu halde yediremiyor başkalarının kendinden daha iyi oynayabiliceğine ama bazıları varki tebrik etmesinide biliyor...
O tebrik edenlere saygım her zaman sürer. Fakat adam oyuna başlıyor hatta bazıları hack bile açıyor. Adam öldükten sonra bütün olay başlıyor . Yok duvar arkasından vurdun yok sekmio tepmio wh var . Sırf böyle diye europeye bir gireyim dedim. Her ölen sende gps var sende ot var sende hack var diyor ayıp ya .
Aynı şeyler bizimde başımıza geliyor odadan atıyolar v.b hackler bir yana bunlar bir yana Warrock bir yana Big Grin
Haklısın arkadasım hergün bana kac kere oluyor 12-0 oynuyorum hack diyip atıyo yada hacker war takımda bizim hack yapıyo beni kikliyo Y yapıyo ötekiler hiç bişey gelmiyor ona sinir oluyom
Bide whler yokmu tam gülüyorum ya adam duvardan takip ediyor ya Big Grin
(04-29-2011 09:42 PM)Türk Yazılan: [ -> ]Aynı şeyler bizimde başımıza geliyor odadan atıyolar v.b hackler bir yana bunlar bir yana Warrock bir yana Big Grin

Bununla kalsa yine iyi . Küfür de cabası 0-15 yaş grubu .
cemaate söyle çeksin kulaklarını.

bkz:imzası
Herkesin başına geliyor bunlar. Odadan atılmamak veya takmamak için arkadaşlarınla oyna bence.

Şekil 1a- Ben
Benim en sinir olduğum şey şu:hackı atıyorum, atılmayınca beni atarsa o atar deyip beni kovuyor ve bizim takımdaki kazmalar y diyor.Bunu anlamış değilim, onu atmayıp beni niye atıyorlar.Bu olunca insana pis koyuyo.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler