Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Geri Dönüşüm Kutusu..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Evet beyler büyük şahsiyet ben inanılmaz bir şekilde geridönüşüm kutusunu bilgisayardan silmiş bulunmaktayım. Nasıl geri getirebilirim bilen varsa yazsın lütfen.
(04-29-2011 08:16 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Evet beyler büyük şahsiyet ben inanılmaz bir şekilde geridönüşüm kutusunu bilgisayardan silmiş bulunmaktayım. Nasıl geri getirebilirim bilen varsa yazsın lütfen.

ahahahahahaha Big Grin Big Grin Yuh ya nasıl becerdin silmeyi başlata bak.
(04-29-2011 08:16 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Evet beyler büyük şahsiyet ben inanılmaz bir şekilde geridönüşüm kutusunu bilgisayardan silmiş bulunmaktayım. Nasıl geri getirebilirim bilen varsa yazsın lütfen.

Benim abimde yanlışlıkla silmişti.Ama nasıl yaptığını unuttum Big Grin
Sinan tw ver halledeyim. Smile
çalıştır>gpedit.msc yaz ordan yönetim şablonları>masaüstün den geri dönüşüm kutusu ile ilgili ayar bak bakalım.

Etkin ise devre dışı bırak.
Masaüstü sağ tuş>Özellikler>Masaüstü>Masaüstünü Özelleştir>Masaüstü Simgeleri
Bilgisayarıma gir sol köşede listeler var orda bulunur
Eğer xp kullanıyorsan başlat menüne sağ tıkla ordan bi yerden masaüstündeki bilgisayarım,belgelerim,ağ bağlantılarım,geri dönüşüm kutusunu falan ayarlıyorsun ama şuan xp kullanmadığım için hatırlamıyorum tam olarak neredeydi diye.Eğer Win 7 kullanıyorsan masaüstünde sağ tıkla kişileştir de -- > sol taraftaki menüden masaüstü simgelerini değiştir -- > orda karşına çıkacak zaten Geri Dönüşüm Kutusunun tiki kalkmıştır onu clickle sorunun düzelicektir umuyorum
Geri Dönüşüm kutusunu silmek marifet ister Smile
Baslat > ara > geri dönüsüm kutusu yaz cıkar masaüstüne cek sonra
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler