04-29-2011, 08:03 PM
Arkadaslar bu yaz türkiyeden 500GB hafıza kartı aldım bilgisayar cöktü hafıza kartı'da yandı öyle bişey olmus yapan adam dedi.........Sonra bize 90-100 Gb lik hafıza kartı verdi
1. Herseyi warrock oyun vb .... hafıza C yükledim hafıza D hiç birsey yok .. yani yüklemedim
>>>>> Ama 31,2 Gb olan hafıza D dolmus gözüküyo ama orda hiç birsey yok olan dosyalar war adı :
NB-Enyrko > dosya klasörü
Users > dosya klasörü
MediaID.bin > BIN dosyası
var olan bunlar dolu diyor anlamıyorum sizce ne var ??
2. birde bilgisayar formattan sonra 2-3ay kullandım cok yavasladı virüs'lerden olucak galiba onları nasıl temizleyebilirim ?
3.Fan'ı temizlettikten sonra hiç ses gelmiyordu simdi gittikce yükseliyor ve hızlı ısınıyo tekrar acaba ondan mı yavas falan calısıyo ?
1. Herseyi warrock oyun vb .... hafıza C yükledim hafıza D hiç birsey yok .. yani yüklemedim
>>>>> Ama 31,2 Gb olan hafıza D dolmus gözüküyo ama orda hiç birsey yok olan dosyalar war adı :
NB-Enyrko > dosya klasörü
Users > dosya klasörü
MediaID.bin > BIN dosyası
var olan bunlar dolu diyor anlamıyorum sizce ne var ??
2. birde bilgisayar formattan sonra 2-3ay kullandım cok yavasladı virüs'lerden olucak galiba onları nasıl temizleyebilirim ?
3.Fan'ı temizlettikten sonra hiç ses gelmiyordu simdi gittikce yükseliyor ve hızlı ısınıyo tekrar acaba ondan mı yavas falan calısıyo ?