Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: SONUNDA BAN YEDİLER DÜNYA 1.SİYİZ (MKA)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Tebrikler Smile

Burak Kandöker

(04-29-2011 07:35 PM)bekobaba Yazılan: [ -> ]
(04-29-2011 07:28 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]Tebrik ederim

arada oyuna gir Big Grin

İşim gücüm var ben senin gibi boş adam değilim Big Grin Big Grin
-Tebrik Ederim -
tebrik ederim mustafa kemalin askeriyiz hepimiz
Tebriklerbeyfendi
Güzel Big Grin
Bu birincilik olayı hani mantığa göre bunu açıklarmısınız ops yok onun için soruyorum Bir Türk clanın birinci olması tabiki iyi Türkiye açısından ama neye göre ?
Bunu söylemek düşmanlık gibi olucak ama öyle değil.
Yarın bakın işler değişeceğe benziyor...
(04-29-2011 09:45 PM)HakanKosovalı Yazılan: [ -> ]Bu birincilik olayı hani mantığa göre bunu açıklarmısınız ops yok onun için soruyorum Bir Türk clanın birinci olması tabiki iyi Türkiye açısından ama neye göre ?

Level ve Kd hesaplamaları ile belirleniyor. Yoksa bir mvp olamayız ops de DEĞİL level ve kd bazında dünya 1. si yiz ki şu an bir tek onun sıralaması var.
(04-29-2011 09:46 PM)Killer10TR Yazılan: [ -> ]Bunu söylemek düşmanlık gibi olucak ama öyle değil.
Yarın bakın işler değişeceğe benziyor...

Kardeşim artık çekilecek gibi değilsin FORUM KURALLARInı okumanı tavsiye ediyorum tartışma yaratacak söylemlerde bulunuyorsun. Cidden sıkıntı vermeye başladın sende son kez rica ediyorum artık MKA clanı ile uğraşma aksi takdirde şikayetci olacağım beyfendi
Tebrik ediyorum. Dünya sıralamasındaki clanın Türk clanı olması gerçekten gurur verici..
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler