Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Flaş Transfer Aziz Başkan dünyaca ünlü bir yıldızı getiriyor ! ! !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(04-29-2011 04:44 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Şu bi gerçek ki son zamanlarda Fenerbahçe takımına gelen yabancı oyuncular sadece bankalarına daha çok milyon dolarlar koymak için geliyor Smile

Kanıtlanabilir bir Düşünce.. Tebrikler Smile

Roberto Carlos'ta gördük Smile Guiza'da görüyoruz Big Grin

Paraları saçıyorsunuz resmen Big Grin
Türkeyediki bütün yıldızları kim getirdi Alex şu an Türkiyenin en iyi oyuncularından buda neden olmasın ?
(04-29-2011 04:32 PM)Türk Yazılan: [ -> ]Yalan olabilir ama gelirse iyi olur Niang bence bekleneni veremedi semihte tam maç oynayamıyor 2.yarı girince atıyor.

nıang ıstenenı wermedimi yanılmıyosam nıang gol sıralamında 2.sırada alexden sora nasıl bole bıse dersın anlam wermedım
beşiktaşlı olarak almeıdamı nıang mı dersen tereddütsüz niang derim ...
Şu an Fenerbahçe Türkiyeden 1 Genç İle resmen Anlaşmış bulunuyor Aziz Yıldırım Resmen Soyledi
Karabük yıldır santraforu Emanuel Emenike Yobo Sayesinde fenerbahçede adebayor - emenike-Alex Düşünemiyorum Porto gelse kac yerler Smile Big Grin
(04-29-2011 04:55 PM)wrfrkturkwr Yazılan: [ -> ]
(04-29-2011 04:32 PM)Türk Yazılan: [ -> ]Yalan olabilir ama gelirse iyi olur Niang bence bekleneni veremedi semihte tam maç oynayamıyor 2.yarı girince atıyor.

nıang ıstenenı wermedimi yanılmıyosam nıang gol sıralamında 2.sırada alexden sora nasıl bole bıse dersın anlam wermedım
beşiktaşlı olarak almeıdamı nıang mı dersen tereddütsüz niang derim ...

2. olabilir ama ben daha golcü olmasını beklerdim. Yani her aldığını atan bir tip değil.
Ayakkkabısını Alırlar Belki Big Grin Big Grin Big Grin
(04-29-2011 05:20 PM)3.0zdemiR Yazılan: [ -> ]Ayakkkabısını Alırlar Belki Big Grin Big Grin Big Grin

Hangi takımlısın sen soylesene ?
Messi'de geliyor mu size ? Big Grin
(04-29-2011 06:01 PM)qecekusu69 Yazılan: [ -> ]Messi'de geliyor mu size ? Big Grin

Niye öyle diyorsun ki bu takıma koskoca Roberto Carlos gelmiş Adebayor mu gelemicek Big Grin Gerçi yalan haber büyük ihtimal ama hayırlısı..
(04-29-2011 06:12 PM)tommy34 Yazılan: [ -> ]
(04-29-2011 06:01 PM)qecekusu69 Yazılan: [ -> ]Messi'de geliyor mu size ? Big Grin

Niye öyle diyorsun ki bu takıma koskoca Roberto Carlos gelmiş Adebayor mu gelemicek Big Grin Gerçi yalan haber büyük ihtimal ama hayırlısı..
Fakat Roberto Carlos yaşlanınca geldi.Wink.Ve çok umutlanmayın.Ona bakılırsa Galatasaraya hersene Ze Roberto ile Baptista geliyor .SmileSmileSmileSmile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler