Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Cannot Exetuce File-Avastın WarRocku Virüs Olarak Görmesi :S
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Beyler WarRocku Açtım Cannot Exetuce File Yazısı Geldi Sildim Tekrar Yükledim Düzeldi Oyuna Girdim Çıktım Msnde Felan Takıldım Ardından Tekrar Açtım WarRocku Bu Sefer WarRocku Virüs Olarak Gördü Avast Ve Heralde 1 Dosyayı Karantina Altına Aldı Şimdide Game Start Gelmiyo Ben Her Seferinde Silip Yüklemek İstemiyorum Kesin 1 Çözüm Yolu Bilen Varmı ??
avast sil esed yukle daha iyi ondan ayarlamaları biliyorum :=)
Ok Yarın Yüklicem Ö.M Atarım Sende Sölersin Ayarları Bana Smile
tarama dışı öğeler olması lazım avastada esedde var ama ondada vardır araştır warrock ı ekle karışmaz bidaha Big Grin
Warrock dosyalarını Antivirüs programları hep virüs olarak görüyor o bakımdan oyuna girerken antivirüs programlarını kapatın diye kaç sefer söyleniyor
Oyuna girerken virüs programını kapa oyunu sil bidaha yükle ve avast çok kasar pcyi esed önerimdir kendim nod32 kullanuyorum avastı çok eskiden kullanırdım avastın karantina altına aldığı dosyaları görebilirsin galib.Ordan wr dosyasını bulup eski yerine yerleştir.Oda olmazsa sistemi uygun bir zamana geri yükle.

Esed yüklerken bi ayar var dosya ulaşımına izin verilsinmi falan diye ona hayır de esed exe dosyalarını açarken özellikle wr tarzı online oyunlar oyuna dokunmuyor.

Güvenlik duvarının oyunu engellemesi virüs programını tetikleyebilir birkaç kez başıma geldi onada dikkat et.
Referans Adresler