Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: YAZIKLAR OLSUN TOPLU AÇIKLAMA (MKASK)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(04-28-2011 07:55 PM)kabuscobar Yazılan: [ -> ]
(04-28-2011 04:40 PM)Killer10TR Yazılan: [ -> ]Sonuçtaa senin hesap o ODADAYDI !
Kanıtım da şudur: gmtaturk dün level almış olmasına rağmen o odadan çıkınca odasına girdim %10 olmuştu. Sizce %10 kasabilir mi?

%10 kasması için 24 saat online olması lazım ammo-m14-flash larla ve kill ile kasabilir mümkün ama dediğim gibi 24 saat oynuyo olması lazm

İşte sorun bu değerli kardeşim ben yoktum başka char bulmuşlar ben konuşmaya gittim ss almış artistlik burada sonra resmen oyun oynuyor
Dün bu gmkataturk level almış. Ve akşam baktığımda %10du. Stats'a bakarsak eğer bu adam: 205kill 181deadth ile oynamış. Hadi level almadan önceki exp'i saymadım. Tam %10 saydım. SİZCE 205 KİLL İLE %10 YAPMASI MÜMKÜN MÜ?
Level: 70
Hala gmkataturk diyor tamam kardeşim git uyu biraz Smile
Allah sonunu hayr etsin ARTİST
Mkataturk hakkında en ufak şüphem yokta. gmkataturk abartmış. 13 günde 69 levelı geçecek baba yiğit yok arkadar. O killerle hemde. Açıkça hack kullanmış. Ben bile 11 saat online sürem ile oyun başı 1000 exp ortalaması ile 25 günde atladım.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler