Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: tw istedim verdi ama :D
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Oyun esnasında adamın cross birleşikti sonradan adama wh falan vb. dediler bende tw istedim adam verdi ama Big Grin ekran klavyesini aç dedim çarımımı soycan dedi öyle bişi mi var klavyeden cephanelik e falan gidilmez bişi olmaz ( odadayken verdi tw yi). sonrada çıktı Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin ss almayı unuttum ama ismide yazmayayım şimdi kanıt yokken şuç atmış olurum. Ama adama hiç bakamadım yani hackmi bilmiyorum Ss.gif
Hayır çar soymak ne bu wr silkroadmı sanmış Ss.gif kandırmış seni hackdir o hack kaçmışsa hack.O değil ixmx bide cihan bilmemne nicki 2 şahıs benden tw aldı tabi arıyorlar bişi bulamadılar enson bfbc2 metro 2033 call of duty korsan indirdiğim için dll dosyaları var bence d3dx42.dll fln bu dosyayı gördüler nası seviniolar hack bulduk diye dll dosyası olduğunu anlatana kadar canım çıktı şimdi biri oyundan çıktı biride cvp vermiyor ömlerime burdan kendilerine ulaşabilen varsa .dll dosyalarını anlatabilirmi onlara.

Beni hack sanan oyun içinde veyahutta forumda tw verebilirim.
(04-27-2011 10:34 PM)c0shRock Yazılan: [ -> ]Oyun esnasında adamın cross birleşikti sonradan adama wh falan vb. dediler bende tw istedim adam verdi ama Big Grin ekran klavyesini aç dedim çarımımı soycan dedi öyle bişi mi var klavyeden cephanelik e falan gidilmez bişi olmaz ( odadayken verdi tw yi). sonrada çıktı Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin ss almayı unuttum ama ismide yazmayayım şimdi kanıt yokken şuç atmış olurum. Ama adama hiç bakamadım yani hackmi bilmiyorum Ss.gif

hehe klavyedende adam soyan ilk defa görüyorum Big Grin
(04-28-2011 06:21 AM)windows7s Yazılan: [ -> ]
(04-27-2011 10:34 PM)c0shRock Yazılan: [ -> ]Oyun esnasında adamın cross birleşikti sonradan adama wh falan vb. dediler bende tw istedim adam verdi ama Big Grin ekran klavyesini aç dedim çarımımı soycan dedi öyle bişi mi var klavyeden cephanelik e falan gidilmez bişi olmaz ( odadayken verdi tw yi). sonrada çıktı Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin ss almayı unuttum ama ismide yazmayayım şimdi kanıt yokken şuç atmış olurum. Ama adama hiç bakamadım yani hackmi bilmiyorum Ss.gif

hehe klavyedende adam soyan ilk defa görüyorum Big Grin

Ha ha klavyeden adam soyuluyorsa adamı soymak istememde birisi öğretsin lütfen bir bayan soymak isterim hoş olur Big Grin
Referans Adresler