Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Windows XP Paint "Yardım"
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar bende Windows7 var ancak onda olan paint hiç hoşuma gitmiyor. Windows XP kullanan arkadaşlar çok acil Windows XP'nin painti lazım acaba upload edip link atabilir misiniz ?

Painti almak için
Başlat > Tüm Programlar > Donatılar > Paint > Üstüne Sağ Tıkla > Dosya Konumunu Bul tıkla.

Tam olarak hatırlamıyorum ama;
C:\Windows klasörünün içinde mspaint.exe diye kayıtlı olması lazım..

Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
istediğinin aynısını koyuyorum : Al bakalım
suan cok sinirliyim Angry yazıcaklarım negatif olcak : arkadasım sen paint'i ne yapcan resim fln mı cizcen xD m045.gif
(04-27-2011 09:50 PM)lovehaterz9x Yazılan: [ -> ]suan cok sinirliyim Angry yazıcaklarım negatif olcak : arkadasım sen paint'i ne yapcan resim fln mı cizcen xD m045.gif

Bu sinirini anlamış değilim. XP'deki Paintin bazı özellikleri W7'deki Paintinde yok ondan istedim. Ayrıca paint bazı işlerimde bana yardımcı oluyor gerek web tasarımda gerekse diğer işlerimde...

Ayrıca Alican Balık dostum yardımın için sağol tam istediğim piant çok teşekkürler..

Konu kilitlenirse sevinirim...
(04-27-2011 09:53 PM)lnverosmil Yazılan: [ -> ]Ayrıca Alican Balık dostum yardımın için sağol tam istediğim piant çok teşekkürler..

XP'nin paintini açtı dimi tekrar win7'nin paintini açmadı ?
(04-27-2011 09:55 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(04-27-2011 09:53 PM)lnverosmil Yazılan: [ -> ]Ayrıca Alican Balık dostum yardımın için sağol tam istediğim piant çok teşekkürler..

XP'nin paintini açtı dimi tekrar win7'nin paintini açmadı ?

Evet teşekkürler C:\Windows'un içine yapıştırdım vermiş olduğun paint açılıyor..
O zaman linki silmiyorum aksine yararlı bi konu olacağını düşünüyorum.

Windows7'nin paintinden sıkılan benim koyduğum link ile XP paintini indirebilir.

bu linki saklayalım 2013 yılında XP çöktüğünde kullanırız Big Grin
(04-27-2011 09:50 PM)lovehaterz9x Yazılan: [ -> ]suan cok sinirliyim Angry yazıcaklarım negatif olcak : arkadasım sen paint'i ne yapcan resim fln mı cizcen xD m045.gif

O kadar saçma konuşuyorsun ki, sen bile farkında değilsin. Smile
Referans Adresler