Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: patch geliyor --> Siege Savaş Geldi..!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
beyler oyun kapanacak 5 dk sonra yenı patch gelcek hayırlı ugurlu olsun bakalım....! Big Grin

----------------------------------
Yusuf'dan altinti:
Evet arkadaşlar patch geldi ts de takılıyordum dedim bi bakıyım oyuna Big GrinBig Grin belki patch atar diye saat 01:21 ve ilk patch'i attı 1.98 mb 2.start da patch atmadı -31 mb dedi ama resmi geldi buyrun bakın Big Grin
[Resim: 123123123ml.jpg]

saygilarimla
sp0ng3b0b™
offf ya tam yona girmeye niyetlendim patch geldi Ss.gif
offf offf benim bu cektigim ne warrockdan....

neyse hadi hayirlisi
(02-06-2010 02:06 AM)cihan infern0va Yazılan: [ -> ]beyler oyun kapanacak 5 dk sonra yenı patch gelcek hayırlı ugurlu olsun bakalım....! Big Grin

Nihayet.. İnşallah bi aksaklık olmaz Smile
ne zaman acılır oyun ?
o kadar isyan ettik warroktr den :Dsonunda
olsa ne olcak ne guzel gidiyordum cqc de yahu bronz premiumlu bi tane seref.... geldi opk basladi yahu yanarim yanarim yanlis tuslara basmisim klavyede foto cekicegime insert tusu mu ne zikkimsa ona basmisim yanina kar kaldi allahim su 3 ay gecsin cikabildigim lvl cikayimda birakcam su lanet oyunu
Hayırlısı olsun...Umarım bu sefer her şey tam olur..
bı cvp yazın ne zaman acılır oyun ?
(02-06-2010 02:11 AM)tr_gokhan Yazılan: [ -> ]bı cvp yazın ne zaman acılır oyun ?

Bakımlar 4 saat sürüyor...
(02-06-2010 02:12 AM)o0CeNko0 Yazılan: [ -> ]
(02-06-2010 02:11 AM)tr_gokhan Yazılan: [ -> ]bı cvp yazın ne zaman acılır oyun ?

Bakımlar 4 saat sürüyor...

tşk ederım
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler