Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hakkımda..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bildiğiniz üzere SoS clanı dağılmıştır.. Ben SoS clanı kurulurken 1 yıldır beraber oldugum "kardeşlerime,abilerime" birbirimizden ayrılırsak oyunu bırakacağımı söylemiştim.. Canları sağolsun.. Charımı da satıyorum. Artık 4 yıldır oynadığım "WarRock bozuntusunu" bırakıyorum.. Zor olacak biliyorum ama yapacak bir şey yok.. Foruma ve ts ye de uğrarım kendimi özletmem (tabi özleyen olursa..). Bilip bilmeden kalbini kırdığım varsa ; Birinin hakkını yediysem özür dilerim. Hakkınızı helal edin.. İyi/kötü hakkımdaki düşüncelerinizi iletirseniz seviinirim.. En azından yaza kadar buralarda yokum. Kendinize iyi bakın.. beyfendi
Erim Şaşal
Kardeşim seni tanımasam da kendine iyi bak.Kendini özletmezsen sevinirim.
İşte.Kendini bilen bi oyuncu daha bırakıyo oyunu nediyelim kardeşim varsa hakkın helal benden yana eğer benim varsa sende helal et.(Warrockta böyle insanlar olsa keşke kendini bilen mütevazi,saygılı ve olgun bi insan)..beyfendi
kendine iyi bak hakkını helal et DOST
Erim yola geldin Smile

6 ay önce bıraktım , 1 kere gireyim demedim .

[ x0ks1j3nx - xhizlikatil , Hasan ]
Kendine iyi bak çok değil bizde bırakırız yakında Smile
kendine iyi bak victory.gif
kendine iyi bak Wink
Kendine iyi bak , belki bir tanışmışlıgımız yok fakat , arkadaslarında dedigi üzere kendini bilen birisin . Bu senin tabirinle 'warrock bozuntusu'nu bizde bırakırız yakın zamanlarda .

Smile
Referans Adresler