Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 6 Şubat Warrock 2010 Buluşması Canlı Yayını
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
bilmiyorum belki o saatde uyuyor olurum ama sey yapsana chat box xD
Almanyada 11:00 vede sizin saate göre 17:00'a kadar falan devam edecek...
Şunu Ankara'da da düzenleseniz ne kadar güzel olur.
(02-06-2010 01:59 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Almanyada 11:00 vede sizin saate göre 17:00'a kadar falan devam edecek...
onu bende biliyorum xD

düsünsene oyuna baslayinca, elektrikler kesiliyor xD
Kos koca cafe de jeneratör vardır umuyorum,sanıyorum Big Grin
(02-06-2010 02:03 AM)masquerain Yazılan: [ -> ]Kos koca cafe de jeneratör vardır umuyorum,sanıyorum Big Grin

ben izine geldigimde genelde hep elektrikler gidiyordu internet cafeye gidiyorum en az haftada 1 defa gidiyordu elektrikler, yani fazla gidiyorduda bana hep genelde haftada 1 veya 2 defa denk geliyordu, hatta Türkiyedeki evdeki Asansörde bidefasinda kalmistim xD
Oyunda bakıma alınıyor Tugi Big Grin
izlicem bende bu konuyu baslara tasirmisin yani forum ilk sirada yer alsin ki herkes direk gorebilsin
(02-06-2010 02:05 AM)sp0ng3b0b™ Yazılan: [ -> ]
(02-06-2010 02:03 AM)masquerain Yazılan: [ -> ]Kos koca cafe de jeneratör vardır umuyorum,sanıyorum Big Grin

ben izine geldigimde genelde hep elektrikler gidiyordu internet cafeye gidiyorum en az haftada 1 defa gidiyordu elektrikler, yani fazla gidiyorduda bana hep genelde haftada 1 veya 2 defa denk geliyordu, hatta Türkiyedeki evdeki Asansörde bidefasinda kalmistim xD

ora alamanya Big Grin

O değil de turnuva da çat diye oyun giderse Big GrinBig Grin
Hadi bakalım hayırlısı.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler