Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: zeytolu101 powerlevel
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
adam süper kasmış günde 450 000 exp hızır bunları görmüyo sanırım
http://warrock-stats.com/index.php?site=stats&nickname=zeytolu101
[Resim: 42583013510305805056.jpg]
Bu adam Charını sattı Smile
bu adamı düzgün kasıyor sanırdım ben Ss.gif
pff bune yaa ben bu adamları anlamıyorum pre alıyolar oyun oynamıyolar odaya bırakıp gidiyolar 2-3 ay kasıyolar +70 den sonra ban yiyolar bu nasıl bi zihniyet nasıl bi mantıktır? Ss.gif hiç oynamasalar daha iyi olur herkes için power lvl yapmak isteyen gitsin KO oynasın orda en azından kimse eleştirmez bizlerede daha düzgün bi oyun sunulmuş olur.Böyle adamlara tek lafım Dengesiz herifler..! Angry
Eskiden bırak 70 küsür levelleri görmek 45 50 55 level göremiyoduk belkide daha az tam hatırlamıyorum şimdi 80 90 gidiyor millet valla Big Grin
(04-26-2011 02:15 PM)bozkartal Yazılan: [ -> ]Eskiden bırak 70 küsür levelleri görmek 45 50 55 level göremiyoduk belkide daha az tam hatırlamıyorum şimdi 80 90 gidiyor millet valla Big Grin

aynen eskiden 3 baklava olduğu zaman hangi odaya girsem h.o,Oooo,lvl yakıyo gibi laflar ediliyodu şimdi ise hiç bi değeri kalmadı herşeyin eskileri güzel ya ozamanlar aklı başında olan kişiler oyunda ağırlıklıydı şimdi 0-12 yaş arası dolu oyun Ss.gif

Sherlock

Hızır oturup warrock-stats da powerlevel yapanlara baksa baktığı ile kalır , bu adamın powerlevel yaptığı bariz belli ama malesef banlandıktan sonra delil gerekiyor ki bu linki koymak bi' işe yaramaz ; oyunda yakalasa halleder ama.
(04-26-2011 05:01 PM)TrWarrior Yazılan: [ -> ]Hızır oturup warrock-stats da powerlevel yapanlara baksa baktığı ile kalır , bu adamın powerlevel yaptığı bariz belli ama malesef banlandıktan sonra delil gerekiyor ki bu linki koymak bi' işe yaramaz ; oyunda yakalasa halleder ama.

bende diyorumki bu adamlar bu lwl olana kadar hiçmi denk gelimiyorlar hızıra statsa bakıp banlanmaz diye kanunmu var? 450 bin expi 1 günde kasacak yer varda bizmi bilmiyoruz.
Referans Adresler