Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yorumlar Hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Selamlar,

Son zamanlarda forumda önyargı yapan ve konuyu dâhi anlamadan yorumlayan insanlara rastlıyorum. Ve görüyorum ki, düzen gerçekten bozulmuş. İnsanların sizlerinde açtığı konuya saygı duymasını ve önyargı yapmamalarını istiyorsanız lütfen ama lütfen bildikleriniz hakkında konuşun. Aksi taktirde tartışma, kavga, vb. olaylarla sıklıkla karşılaşabiliriz.

Üyelerimizi ve diğer insanları bilgilendirmek amacı ile açtığım herhangi bir konu eleştirilere açıktır. Lâkin eleştiri dozunda bırakılmalıdır.

Yani diyeceğim şu ki; 'anlamadığınız konu hakkında yorum yapmayın'.

Saygılarımla.

Volkan
Kesinlikle volkan'cım sırf eleştirmek için konuşuyorlar bir sebebleri olmadan hemde..m045.gif
Sonuna kadar katılıyorum volki tolki( walky talky Big Grin)
(04-25-2011 08:18 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Sonuna kadar katılıyorum volki tolki( walky talky Big Grin)

Big Grin
Destekliyorum seni, böyle insanlar ne yazık ki var. Saygı falan kalmamış bazı insanlarda. İnsanlar amaçları seri seri yorum yapıp yani saçmalayıp, kendini küçük düşürerek rütbesini yükseltmek böylelikle kendi egosunu tatmin ettiğini sanıyor malesef. Senin,benim,onun,bunun yapacağı sadece aldırmamak,sallamamak çünkü onlarla uğraşmak bizleride küçültür ve yöneticilerde her seferinde takibe alamaz vesselam..
Katılıyorum kardeşim.
Böyle adamlar her zaman polemik yapmaya çalışan maraz tiplerdir.
Bir konu açarsın laf sokarlar.
Düşüncelerine tamamen katılıyorum.beyfendibeyfendi
Katılıyorum sana sonuna kadar Volkan .
Cok haklısın
Her konuya gerekli, gereksiz cevap atanlar var.Forumdaki rütbesinin artması için, kendisini ön plana çıkarmak ve tanınmak için yapıcaklarını şaşırıyor bazıları ve kendilerini küçük düşürdüklerinin farkında olmuyorlar.

Bugün birisiyle konuştum, uyarımı yaptım fakat söylediklerim zoruna gitti sanırım ve sinirlenmeye başladı.
(04-25-2011 08:59 PM)Cömert Yazılan: [ -> ]Her konuya gerekli, gereksiz cevap atanlar var.Forumdaki rütbesinin artması için, kendisini ön plana çıkarmak ve tanınmak için yapıcaklarını şaşırıyor bazıları ve kendilerini küçük düşürdüklerinin farkında olmuyorlar.

Bugün birisiyle konuştum, uyarımı yaptım fakat söylediklerim zoruna gitti sanırım ve sinirlenmeye başladı.

beyfendi
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler