Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Artık Yeter Hackler ! ! ! !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Artık bu oyun ne oldu son 2 gündür ne zaman odaya girsem 5 tane hack hangi birini atacağımı şaşırıyorum hele karsı takımdada 5 tane var bayram olsun 2 gündür yeni aldığım mause cok zarar geldi sinir hastası edicek bu oyun BÜTÜN HACKLERİN ALLAH BELASINI VERSİN ***** sürüsü egolarını tatmin etmek için hack açıp adam vuruyorlar **** yeter artık !
Katılıyorum sana... Biz para harcıyoruz bu oyuna.Bunlara dur demeleri gerekir.
yahu o kadar fps oyunu var pointblank wolfteam hic birine warrock kadar para harcanmıyor ama hack 0 koskocaman gamerfirst şirketi bunu yapamıyorsa harcadığımız paralar haram zıkkım olsun !
Wolfteam-PointBlankta HackShieLd Kullanıo Fakat Ben Hiç Hack Görmedim Oyunda Bırakın Hacki Bug Bilr Yok Artık
Konuyu silmem icap eder fakat sizler de haklısınız .

Ahlak sınırlarını aşmadan tartışabilirsiniz .
(04-25-2011 06:31 PM)Infinity Yazılan: [ -> ]Konuyu silmem icap eder fakat sizler de haklısınız .

Ahlak sınırlarını aşmadan tartışabilirsiniz .
Gamerfirst bi yönetici şu an yanımda olsa cok iyi tartışcam kıckbox sınırlarında görcek onlar Smile
haklısın bende sinir oluyorum ama masaya vur olunca mausene yazık Smile
hep aynı kardes bugün hacker gördüm bizim takımda opk yapıyo birde beni kiken etti adamlar Y yaptı hacker oyundan attı beni acayip sinir oldum
siz uçtunuz galiba daha geçen bi hacke şerefsiz dedim diye az kalsın forumdan atılıyordum
(04-25-2011 07:21 PM)l3yhamsi61 Yazılan: [ -> ]siz uçtunuz galiba daha geçen bi hacke şerefsiz dedim diye az kalsın forumdan atılıyordum

türkçe az galiba Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler