Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Windows XP'de Çalışmayan XP Aracı!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Windows XP'nin yok oluşuna sadece 1078 Gün kaldı !

[Resim: 1078.png]

MS, Windows XP için özel bir araç hazırladı; ama Win 7 ve Vista'da çalışıyor, XP'de çalışmıyor!

Microsoft'un Windows XP'den kurtulmak için farklı yollara başvurduğunu biliyoruz. 'Windows XP desteğinin sonu geri sayım aracı' da bu yollara bir yenisini ekliyor.

İlginç olan ise aracın bir Windows 7 ve Windows Vista masaüstü aracı olmasından dolayı Windows XP'de çalışmaması. Yani Windows XP'nin ölümüne kalan günleri saymanın tadını sadece Vista ve Windows 7 sahipleri çıkarabiliyor.

Bugün 1.000 günden fazla ömrü olan Windows XP'nin yok oluşunu masaüstünüzden takip etmek istiyorsanız, aracı aşağıdaki adresten yüklemeniz mümkün. Aracı yüklemek için MS web sitesindeki araç ile Windows'unuzun orijinal olduğunu kanıtlamanız gerekebilir.

İndirin:Windows XP End Of Support Countdown Gadget

Kaynak: haber365
ne yani simdi 1078 gun sonra xp diye birsey olmayacakmi?

ben seviyordum ama xp yi ;(
(04-25-2011 04:51 PM)camp3rush Yazılan: [ -> ]ne yani simdi 1078 gun sonra xp diye birsey olmayacakmi?

Harbi ya. Xp ile büyüdüm ben Sad
Bırakın Artık Eski XPyi Ya Win7 Geçin Pcniz Rahaat 1 Nefes Alsın Big Grin Big Grin
Windows xp nin yeri ayrı victory.gif
(04-25-2011 05:04 PM)3.0zdemiR Yazılan: [ -> ]Bırakın Artık Eski XPyi Ya Win7 Geçin Pcniz Rahaat 1 Nefes Alsın Big Grin Big Grin

Zaten win7 kullanıyorum ama xp'nin yeri çok ayrı
nasıl olcak mesela 1078 gün sonra xp kullananların pc si açılmıcakmı
Linux'a başlayın Big Grin
(04-25-2011 05:00 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]
(04-25-2011 04:51 PM)camp3rush Yazılan: [ -> ]ne yani simdi 1078 gun sonra xp diye birsey olmayacakmi?

Harbi ya. Xp ile büyüdüm ben Sad

adamım
Öncelikle haber için teşekkürler , bilmiyordum .

XP yi silemezler , sadece destek vermeyi kesiyorlar . Yani isteyen yine XP yi kullanabilir .

En büyük primi XP üzerinde alan Windows un neden böyle bir girişimde bulunduğunu da anlamış değilim .

XP nin W7 den kanaatimce üstündür . [ Bkz. Xp de 1 GB Ram isteyen oyunun W7 de 1.5 - 2 GB istemesi ]

Sonuca gelirsek evimizde yine XP bulunacaktır , fakat eskisi kadar ilgi görmeyecektir .
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler