Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Character im blocked oldu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
İnşallah açılır charlarınız ümit kesmeyin benim eski charım 3 ay sonr aaçıldı
(02-06-2010 12:11 AM)th3wen0m Yazılan: [ -> ]ben türkçe tıcket attım bıtane

bunu ustne atıyorumm..

Türkçe ticket atmanız hiç bir işe yaramaz.
türkçe tickete lütfen ingilizce cevap yazın diye geri cevap atıyorlar ama bir ara knight online de gold premium alanlara türkçe ticket hizmeti vermişlerdi inşallah warrockdada olur
oyunun 1 hatası yüzünden 1.5 senelik emeğim gitii . şurda 1 kişi çıkıp bu adamı hackle gördüm . 1 kişi cıkıp wall kullanıyo . 1 kişi cıkıp bana küfür etti diyebilir mi . kimseye 1 yanlışımız olmadı ama oyunun 1 yanlışı 1000 doğrumuzu götürdü Sad
Bilgisayarındaki bir dosyayı hack shield hack olarak algılayıp oto ban atmış olabilir warrockla çakışan dosyayı bulup sil.
pc de virüs programı bile yok . sadece msn açıktı . aniden hack deleted hatası geldi oyundan attı. sonra oyuna girdim. sonra oyundan gene attı. 1 daha denediğimde çar blocklandı. oyunla çakışan dosyayı nasıl bulam .Ss.gif gerçek oyunda hack açanların 1 tanesinin ban yediğini görmedim ama. hiç hack açmamıs kazaya kurban giden insanları cok tanıyorum Sad çakışan dosyayla neyi kastettin kardeşim daha açık yazarmısın
ya işte hs senin bilgisayarında çalışan bir programı hack olarak algılamış ve banlanmışsın ticket atsan bile açıcaklarını sanmıyorum illaki birşey açıktır yani öbürtürlü hs nin hata vermesinden sonra banlanman imkansız.
Bencede hs yanlış algıladı sendeki bir programı.
Ticket cevabı bir gelsin, ona göre değerlendirelim.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler