Farmville de hile var bir de saçma geliyor bana.Cityville süper ama. Bekliyorum herkesi. Ekleyin beni davet gönderin. Çok şeye ihtiyacım var

Beni ekleyen herkese bir adet ev göndereceğim. Cash fiyatları 1 Tl olacak.
2 veya 3 yıl sonra gelebilir.

Bence de çok zor gelmesi sadece lafta bunlar

Bize önce bir 3. versiyon gelsin de ondan 3-5 yıl sonra da bu gelir ne yani

chapter 3 kaç senedir gelmiyor bide bunumu beklicez ayrıca gelceği bile kesin değil

3 gelmediki 4 gelsin saçma.Bu g1 dereyi gördüğü halde paçayı sıvamıyor.ben söyliyim biz 3 e geçtiğimizde tabi imkansız hadi geçtik diyelim geçtiğimizde kore 5 hatta 6 da olucak.O nedenle bu oyun adam olana kadar pek oynamıcam çok seyrek gircem.Bence sizde aynısını yaparsanız müşteri kaybından g1 hareketlenir.Baksanıza hack yapan oyuncuları banlamadı müşteri kaybederim diye koredekiler oyuncu biz müşteri.Oyun eskisi gibi değil forumda aktif olucam ama başka ve güzel bir online oyun bulana kadar metro 2033 akar.
(04-24-2011 08:00 PM)xtremelife Yazılan: [ -> ]3 gelmediki 4 gelsin saçma.Bu g1 dereyi gördüğü halde paçayı sıvamıyor.ben söyliyim biz 3 e geçtiğimizde tabi imkansız hadi geçtik diyelim geçtiğimizde kore 5 hatta 6 da olucak.O nedenle bu oyun adam olana kadar pek oynamıcam çok seyrek gircem.Bence sizde aynısını yaparsanız müşteri kaybından g1 hareketlenir.Baksanıza hack yapan oyuncuları banlamadı müşteri kaybederim diye koredekiler oyuncu biz müşteri.Oyun eskisi gibi değil forumda aktif olucam ama başka ve güzel bir online oyun bulana kadar metro 2033 akar.
WTR'li oyuncuları kaybettiğinde üzülüceklerini ve müşteri kaybı korkusundan yeniliklerin artacağını mı düşünüyorsun gerçekten?
WarRock Kore ile Türkiye'yi karıştırıyorsunuz.Kore ile Nexon, Türkiye ile GamerFirst ilgileniyor bunu biliyorsunuzdur herhalde.