Arkadaşlar bu yeni harita diğer haritaya gore daha kısa suruyor 11 wawede bitiyor ama zor yani 11 bitene baya bi zorlancaz isterseniz 4 wtr üyesi deneyebiliriz oda aç derseniz açarım hacklerden bıktım artık birazda zombi oynayalım orda hack yok hem

Ortalık zombi opk kaynıyor.Birde broken gerçekten 11 demi bitiyor?.İlk defa duydum chariot 1 defa geliyorsa çok basit

işte 3 wawe'de gelmeye başlıyor heavy 5 wawe'de chariot felan ama kolay ölüyor son wawe'dede işte o canavar var

Çok zor

bende fazla trooper silahı yok m134 ve PZF ile akarım yaparsanız

3 de chariot geliyor olayı kes

(04-24-2011 10:41 AM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar bu yeni harita diğer haritaya gore daha kısa suruyor 11 wawede bitiyor ama zor yani 11 bitene baya bi zorlancaz isterseniz 4 wtr üyesi deneyebiliriz oda aç derseniz açarım hacklerden bıktım artık birazda zombi oynayalım orda hack yok hem 
Hocam sen ne yaptın? wawe11 de biter miymiş hiç zombie mod? Hiç oynamadın mı Broken Sunsette ? Nasıl böyle bir şey söylüyorsun anlayamadım doğrusu. Ben zombi oynayacağım zaman hep bu haritada oynarım ve defalarca 11 wawe i geçtim. 14-15 e kadar geldiğimi hatırlıyorum sağlam bir takımla ve 15 wawe de bile SURVIVE yazısını görmedim. Bence yanlış bilgilendirilmişsin

FataL HakLı G1 İngilizce WarRock Forumunda 19 'a Gelmiş Adam Gördüm BLind Bulletle Aynı HeraLdede Zombie Opk Ne Ya

(04-24-2011 11:03 AM)FataL Yazılan: [ -> ] (04-24-2011 10:41 AM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar bu yeni harita diğer haritaya gore daha kısa suruyor 11 wawede bitiyor ama zor yani 11 bitene baya bi zorlancaz isterseniz 4 wtr üyesi deneyebiliriz oda aç derseniz açarım hacklerden bıktım artık birazda zombi oynayalım orda hack yok hem 
Hocam sen ne yaptın? wawe11 de biter miymiş hiç zombie mod? Hiç oynamadın mı Broken Sunsette ? Nasıl böyle bir şey söylüyorsun anlayamadım doğrusu. Ben zombi oynayacağım zaman hep bu haritada oynarım ve defalarca 11 wawe i geçtim. 14-15 e kadar geldiğimi hatırlıyorum sağlam bir takımla ve 15 wawe de bile SURVIVE yazısını görmedim. Bence yanlış bilgilendirilmişsin 
BrokenSunset'ten bahsediyorum
Brokende 21 wave cok saglam bir teamle cok kolay bitebilecek bir map.
(04-24-2011 11:32 AM)FakeOfFake Yazılan: [ -> ]Brokende 21 wave cok saglam bir teamle cok kolay bitebilecek bir map.
Çok kolay mı?

Bence blind bullet e göre daha zor. Çünkü;
1-Alan daha dar, nefes almak için zamanınız bile olmuyor bazen,
2-Zombiler dar alanda etrafınızı çok hızlı bir şekilde sarabiliyorlar,
3-Lover ve hangedmanlar ilerleyen wawelerde, siz tam geçerken tavandan yanınıza düşüyor ve düşer düşmez patlayıyor kendini, kurtulmak pek kolay değil.
Tabi zor yanlarının dışında kolaylaştıran etkenler de var:
1- Etrafta daha çok engel olduğu için crusher ve chariot uzun süre düz koşu yapamıyor.
2- Zombileri bir arada yakalayıp 1 bombayla daha çok zombiyi tek hamleyle öldürebiliyorsunuz
Tüm bunların dışında daha aktif ve daha hareketli bir harita ve bu yüzden son derece eğlenceli