Dehşet Oynuyo Helal

EE kimden öğrendi

Buyur

Ben böyle bir oyuncuya şapka çıkartırım

Görmüyor musunuz oynadığı adamlar çok ezik ateş bile edemiyorlar adamın canı bile gitmiyor ya karşıdan oynıyanlar bilerek ölüyor ya da oynayanlar çok ezik... Ayrıca adam silah hack kullanıyor adamın itemlerine bakarsanız anlarsınız...
(04-24-2011 12:44 AM)kktcmmddmm Yazılan: [ -> ]Görmüyor musunuz oynadığı adamlar çok ezik ateş bile edemiyorlar adamın canı bile gitmiyor ya karşıdan oynıyanlar bilerek ölüyor ya da oynayanlar çok ezik... Ayrıca adam silah hack kullanıyor adamın itemlerine bakarsanız anlarsınız...
kız oynayan adam deiil

zaten eglencesine oynuyo kd 2.82 fln seni ezer ordaki oda pw odasıydı video icin özel
(04-24-2011 12:44 AM)kktcmmddmm Yazılan: [ -> ]Görmüyor musunuz oynadığı adamlar çok ezik ateş bile edemiyorlar adamın canı bile gitmiyor ya karşıdan oynıyanlar bilerek ölüyor ya da oynayanlar çok ezik... Ayrıca adam silah hack kullanıyor adamın itemlerine bakarsanız anlarsınız...
katılıyorum , karşısındakiler fazla amatör veya ayarlanma gibi birşey olabilir
ayrıca ben bu kızın silah hackini yerim
http://warrock-stats.com/index.php?site=...=baschelo1
M202A1 Flash'tan tut tüm Gold silahlara...
wh de var gibi hem silah hack , rastgele şansla oynuyo 5. slotu var boş bırakmış,1. videoda, goldlar hile,wh olabilir tarayarak eliyle atmış gibi buluyo adamı
wh de var gibi hem silah hack , rastgele şansla oynuyo 5. slotu var boş bırakmış,1. videoda, goldlar hile,wh olabilir tarayarak eliyle atmış gibi buluyo adamı