Beyler dün gece gürmüştüm oyuna bütün itemlerüm tmm.Bu akşam tam suanda girdim ve cx4storm we gold mp5k yok ve g1 li itemlerimin süresi 3 gün gitmiş hayırdır ?
Oyuna Res Çekmiş OlabiLirLermi

?
Bilmiyorum walla patch den sonra böyle oldu oyun iyice suyu cıktı ***** böle oyunu...Hackerlerindeee bütün hacklerin ........ ben battlefield free4play oynucam
sacmalık

ya script yapmıyorum ............bugün girdim mp5k gold gitmis gamerfirst code olarak verdi birde
Script değil isterseniz cx4storm kodunu kullandım ss sini çekip yllayabilirim...Nolcak bu oyununu sonu ?
ya simdi admin'lere iftira atmayalım daha dün rage durmadan opk odalarını kapadı ama her patch'den sonra yeni bir hack modu geliyo ............Simdi hani plant defuse vip kasılıyorlar ya yakında bedava olur bak görürsünüz
Oyuna ara vermenin zamanı geldi...
(04-23-2011 11:19 PM)lovehaterz9x Yazılan: [ -> ]ya simdi admin'lere iftira atmayalım daha dün rage durmadan opk odalarını kapadı ama her patch'den sonra yeni bir hack modu geliyo ............Simdi hani plant defuse vip kasılıyorlar ya yakında bedava olur bak görürsünüz
Sen de öyle kasiliyorsun.
(04-24-2011 08:55 AM)yasazeki Yazılan: [ -> ] (04-23-2011 11:19 PM)lovehaterz9x Yazılan: [ -> ]ya simdi admin'lere iftira atmayalım daha dün rage durmadan opk odalarını kapadı ama her patch'den sonra yeni bir hack modu geliyo ............Simdi hani plant defuse vip kasılıyorlar ya yakında bedava olur bak görürsünüz
Sen de öyle kasiliyorsun.
Faka Bastın Dostum

ticket at bence ticketta sert konuş saçmalık geçmiş olsun