Evet beyler yenilik zamanı. Yeni bir char açtım nick " rownikal " artık ygs nin bitmiş olması ve lys yede çok azimli hazırlanmamam sebebiyle beni oyunda daha sık göreceksiniz. Tabiki " mami207 " hatıra olarak kalcak saklicam onu

lvl düşük olduğu için sürekli odalardan atıyorlar ama problem değil zamanla kabullenirler

şimdilik pre çekmicem çünkü okul yüzünden sık giremiyorum oyuna günde 1 saat filan işte... Neyse çok konuştuk
Hadi madem bide k2 show ss i atim
Bilgilendirme amaçlı işte

k2 show^^
Tekrar hosgeldin
O zaman hoşgeldin ve hayırlı olsun
(04-23-2011 05:28 PM)Night~Bird Yazılan: [ -> ]Fena degil 
k2 + 512 ram + 256 ekran kartıyla bu kadar oluyor malesef

iyi ama bence odalardan fazla atılırsın şimdilik bu kadar skor yapma yavaş yavaş alıştır kendini bide senin sadece 1 charın mı vardı daha önce sadece mami207 mi kasıodun?
(04-23-2011 05:43 PM)l3yhamsi61 Yazılan: [ -> ]iyi ama bence odalardan fazla atılırsın şimdilik bu kadar skor yapma yavaş yavaş alıştır kendini bide senin sadece 1 charın mı vardı daha önce sadece mami207 mi kasıodun?
niye skor yapmasınki mesela ben betadan beri warrock oynuyorum yeni bir char açsam adam öldürmektenmi skor yapmaktanmı çekinicem lobyde odamı yok ? yapabildiğim en iyi skoru yapmaya çalışıcam tabiki eskileri bilen bilir tanıyan tanır zaten

(04-23-2011 05:58 PM)kabuscobar Yazılan: [ -> ] (04-23-2011 05:43 PM)l3yhamsi61 Yazılan: [ -> ]iyi ama bence odalardan fazla atılırsın şimdilik bu kadar skor yapma yavaş yavaş alıştır kendini bide senin sadece 1 charın mı vardı daha önce sadece mami207 mi kasıodun?
niye skor yapmasınki mesela ben betadan beri warrock oynuyorum yeni bir char açsam adam öldürmektenmi skor yapmaktanmı çekinicem lobyde odamı yok ? yapabildiğim en iyi skoru yapmaya çalışıcam tabiki eskileri bilen bilir tanıyan tanır zaten 
tabiki öle ama warrock sadece bizlerden oluşmuyorki ortada o kadar ş.....z varki hemen yedirmeyip anneye sövenler yok odadan atanlar yani zevk için oynanacak oyuna anneyi bile karıştırıp zehir edenler etrafta dolaşırken o levella o skor yaparak kasması biraz zor değil mi?