Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Uzaylının sırrı çözüldü!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Sibirya'da karların üzerinde bulunan "uzaylı" cesedinin sırrı çözüldü!

Sibirya'da, karların üzerinde bulunan ve bir uzaylının cesedi olduğu iddia edilen görüntülerin sırrı nihayet çözüldü.

İnterneti karıştıran videoyu kaydedip, YouTube üzerinden paylaşan 18 yaşındaki Timur Hilall ve 19 yaşındaki Kirill Vlasov, Irkutsk'da çektikleri görüntülerle ilgili polis tarafından sorguya çekildiler.

Uzaylının ikisi de öğrenci olan gençlerden birinin evinde bulunduğunu açıklayan polis yetkilileri, yaptıkları araştırmalar sonucunda uzaylının bayat ekmekten imal edilip, tavuk derisiyle kaplandığını belirttiler.

Soruşturmada çektikleri görüntülerin "sahte" olduklarını itiraf eden iki kafadar, şimdi polisin kendileriyle ilgili verecekleri kararı bekliyor. Soruşturmacılar gençlerin suç işleyip işlemediklerini değerlendiriyorlar.

Ancak bu açıklamalar kimilerini hiç de memnun etmedi. Bu açıklamaları devletin olayı gizleme ve unutturma çabası olduğunu vurgulayan komplo teorisyenleri, "Biz ne gördüğümüzü biliyoruz. Yüksek mevkilerdeki insanlar bunları görmemizi istemiyor" açıklamasını yaptılar.

BÖYLE GÖRÜNTÜLENMİŞTİ;
[Resim: uzayli-cozuldu.jpg]

Kaynak.
Bayat ekmek xDDDD
Hiç sanmıyorum bayat ekmekmiş tavuk derisiymiş falan
tahmin etmiştim Smile acaba ceza alıcaklarmı
hı hı bayat ekmek hemde çavdar ekmeğinden yapmıslardır kesin..! hepsi bayat numaralar bence olayın üstünü örtmeye çalışıyolar bu evrende yanlız değiliz..!
bayat ekmek Big Grin
bayak numaralar Big Grin
(04-23-2011 05:36 PM)kabuscobar Yazılan: [ -> ]olayın üstünü örtmeye çalışıyolar bu evrende yanlız değiliz..!
ben bu uzaylılar gerçek değil dediğimde bana komiksin diyordu birileri .
(04-23-2011 05:36 PM)kabuscobar Yazılan: [ -> ]hı hı bayat ekmek hemde çavdar ekmeğinden yapmıslardır kesin..! hepsi bayat numaralar bence olayın üstünü örtmeye çalışıyolar bu evrende yanlız değiliz..!

evrende yanlız değiliz bu konuda haklısın ama bu bulunan cisimde uzaylı değil (:
Oha öyle tavuk derisimi olur. Yalanını yiyim hükümet Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler