Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ticket Çevirimi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar gizli soru unuttuğum için ticket attım bu cevap geliyor kullandığım esn kodlarını yolluyorum tekrar aynı cevabı yolluyor benden tam olarak neyi istiyorlar Smile
Greetings devilsepo2,

Thank you for contacting the War Rock Customer Support Team! We appreciate you taking the time to contact us.

We regret to inform you that we are unable to verify the transaction ID's that you have provided, Please write back to us with 7 digit Order ID/ Invoice Number of all the purchase made on this account.

Please note that this ticket will remain open in order to assist you as quickly as possible. We apologize for any inconvenience this may have caused you. Thank you for choosing GamersFirst!

Regards,
TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN
Esn kodu istemiyorlar anlaşılan hacı.

7 haneli id / yapılan alışveriş numaralarının hepsini istiyorlar. Yani 6 ay falan değil hepsi. Ayrıca bu 7 haneli id'den neyi kastettiklerini bir türlü anlayamadım Ss.gif
kodlarda daha cok hane var sanırsam can 1 bakıyım Smile
7 Harfli kod istedikleri premium veya kredi aldığınızda hesabınızın kayıtlı olduğu mail adresine fatura bilgilerini gönderiyorlar. O fatura bilgilerinin içinde olan 7 harfli fatura numarasını istiyorlar...

İşte bunun gibi;
PHP Kod:
GamersFirst uzerinden alisveris yaptiginiz icin tesekkur ederiz

OyunundaN/
Satin Alma
: [WR-ESN]GOLD 30 Days 
Fatura numarasi
8506646
Islem Numarasi
:  

Lutfen bakiyenizi goruntulemek icin http://gamersfirst.ekolay.net adresini ziyaret edin. 
Referans Adresler