Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Enteresan bir iş.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
ARKADAŞLAR VİPQENERALS ADLI CHARIMDA 8. SLOT M249-MP7A1-SCORPİON VARDI ANCAK PATCH DEN SONRA KAPANDI 8.TH NASIL OLDUYSA . HALA SİLAHLAR DURUOR ANCAK KULLANAMIYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
Ticket at istersen ?
atıcam atıcamda silahların süresi geçiyor para boşa gidiyor :/ cwp 1 hafta gelir yada gelmez
8. sloth itemi duruyor mu şu an sizde ?
8.slot itemini mi sildin naptın Smile Ticket atman lazım.
Durumu ayrıntılarıyla anlatma sadece 8.slotta itemlerim mevcut fakat kilit açmak için var olan 8.slot pX itemim yok de onlar zaten bakar gerekeni yaparlar.

Hatırlarsanız ki bir zamanlar 8.slot pX item dalgası geldiğinde retailcilerin hepsinin başı beladaydı(şahsen benim) retailimi kullanamıyordum ve ticket attıkdan sonra 250+ gün 8.slot vermişlerdi
(04-23-2011 11:25 AM)yasazeki Yazılan: [ -> ]8. sloth itemi duruyor mu şu an sizde ?

eVET HEMDE 4 tane Smile
(04-23-2011 11:29 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]8.slot itemini mi sildin naptın Smile Ticket atman lazım.
Durumu ayrıntılarıyla anlatma sadece 8.slotta itemlerim mevcut fakat kilit açmak için var olan 8.slot pX itemim yok de onlar zaten bakar gerekeni yaparlar.

Hatırlarsanız ki bir zamanlar 8.slot pX item dalgası geldiğinde retailcilerin hepsinin başı beladaydı(şahsen benim) retailimi kullanamıyordum ve ticket attıkdan sonra 250+ gün 8.slot vermişlerdi

Haklısın umarım çabuk cevap verirler.. Paramızla rezil oluyoruz Smile
ne zaman paramızla lider olduk ki Big GrinBig Grin
MERAK EDİYORUM ACABA BİRİ 8.TH Yİ Mİ SİLDİ Sad
Oh be Big Grin. Yalnız değilim bir kez daha gördüm. Benimde ayın 20 sinde silindi 8inci slotum bu patchten bi patch önceki gelmişti ve gold m60 duruyordu ama 8inci slotum silinmişti.

Umarım gereken yapılır Smile
Referans Adresler