Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: G1 hesabınıza Giriş yapıyorsunuz ama Profilinizi göstermiyor mu ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar bunun sebebi 120 günde bir değiştirilmesi gereken şifrenizden dolayı G1 Hesabınıza ulaşamıyorsunuz. Şifrenizi değiştirmek için "Şifremi unuttum" vs. gibi yöntemlere bulaşmanıza gerek yoktur. Size şimdi anlatacağım. Kendim şifremi değiştirdim ve g1 profilim gözüktü.

G1 e girin Sağ üstten Destek diyin. WarRock tıklayın, tıkladıktan sonra G1 Hesabınıza giriş yapmanızı isteyecektir. Girişinizi yapın "Şifrenizin Süresi Doldu" başlıklı mesajı zaten görmüş olacaksınız. Orda charınızın kayıtlı olduğu e-posta adresini göreceksiniz. Ona ellemeyin. Altta ise Captcha var oraya resimdeki Captcha'yı girin sonra E-Postanıza girin ve şifre sıfırlama mail'ini göreceksiniz. O Mail'i açın ve ordaki linke tıklayın sonra karşınıza sayfa gelicek ve Yeni Şifre, Yeni Şifreyi Onayla diyecektir. Oraya yeni şifrenizi girin. İş tamamdır Smile. Artık G1 Hesabınıza ulaşabilirsiniz.
tavsiyem şifrrenini 30 günde bir değiştirin hem güvenlik açısından hemde bu sorunlar açısındanWink
Benim eski warrock hesabım vardı her zaman kullandığım mail adresimle. Ama kapatıldı warrock hesabım sonra başka bir mail adresi ile açtım ve mail adresini eski wr hesabımın mail adresi yaptım yani her zaman kullandığım mail adresi ve şimdi şifre sıfırlıyorum ama eski hesabıma uygulanıyor yeni hesbıma giremiyorum uygulanmıyorr !! Ss.gif
Arkadaşlar konu bilgilendirme amaçlıdır. Görüşlerinizi değil yaşadığınız sorunları buraya yazın lütfen
g1 hesabı ne oluyor ya anlatırmsınız?
farklı bır hesapmı?
Referans Adresler