Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: mystyl35 hacker !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
mystyl35 Dün oyunda uçuyordu havada sabit kalıp adamları baselerınden çıkmadan aw50f ile inidiriyordu warrockhit konu açtım ama konum onaylanmadı sanırım ordada tanıdıkları var ! Hiç bir işlem yapan yok umarım burdada kıyak geçilmez bu arkadaşa.

Buda dün yapmış olduğu savunmadaki yazı çok inandırıcı değilmi?

'' dun conturasta clan arkadaşlarımla oyun oynuyorduk.Oyun bir ara gitti geldi gece saat 11-12 sularında ve bilgisayırmda garip birşeyler oldu.Ben oldugum yerde dururken ekrandan hesabım boyle bi tavana cıkıyordu bi oldugu yere geri gidiyordu.Saolsun bir arkadaş hacker diye konu açmış öyle birşey mumkun değildir.Bu oyunda ben 3.5 4 senedir oynuyorum.Azıcık beni tanıyan bilir.Ve ayrıca herkezin başınada gelmiştir bu.Dun akşam saat 11-12 gibi gerçekleşmiş bir olaydır.

Ayrıca hesabımda siteden bakabilir arkadaşlar Famas Retail var .Böyle birşey yapacagımı dusunen varsa yanılıyor.Ben bukadar emek vermişim oyuna bir arkadaşın gelip böyle bir konu açmasına cok sinirim bozuldu. ''

KAYNAK

Sonunda kayda değer bir ssini yakaladım zaten hack oldugu her oyun 11-0 dan başlayıp 30-0 gitmesinden belliydi.

[Resim: 13523.jpg]

Umarım bu forumdada kıyak geçilmez tanıdıkları var diye konularım onaylanmıyor.
elbette hack ve onaylandı
Succeeded Tongue

M1A2 birdaha böyle konular açarsan uzaklaştırılırsın. Kimse sana hack olup olmadığını ispatlamaya mecbur değil.. BG'de yenisin sanırsam,bazı maplerde çok kasınca odada hacker ve lag olunca böyle şeyler oluyor,şahsen benimde başıma geldi. Sen ilk hackle aldığın itemleri sil ondan sonra böyle konular aç. Heee tabi öyle öyle dersen git Hızıra at SSleri alacağın cevabı foruma yaz.

İstersen bunu da yazalım.

Bazen havada asılmalar oyun içinde takıldığı zaman harita altına geçme havada asılı kalma oluyor. Bu tür bir ss'ten hiç bir şey olmaz. Bu adamı oyun içinde de hep görüyorum . Hack açıp oynayan biri değil. Warrockhit'te de gayet güzel demişler. Sen ilk önce hile ile aldığın itemleri sil, 1 günde 1 level nasıl aldın onun açıklamasını kendin bir düşün, zombi ile atlanmayacağını herkes biliyor. Sonra böyle konular ile gel Tongue
Referans Adresler