Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Jericho dan açıklama
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
People seen carrying illegal weapons not purchased through the Marketplace or from the in game Item Shop will be banned permanently. This is your only warning. Ticket support will not help you get unbanned so don't even bother! We advise all of our players to stay clear of these unlawful activities and play the game like a true pro and not a n00b.

- War Rock Game Team

Jericho'dan Açıklama...

Oyun içinden yada Pazaralanı'ndan alınmamış silahlara sahip olan oyuncular süresiz olarak banlanacaktır.Bu ilk ve son uyarıdır.Banınızın kaldırılması için boşuna bilet atmayın,destek ekibi yardımcı olmayacak!Tüm oyuncularımıza tavsiyemiz bu illegal olaydan uzak durmaları ve n00b gibi değil, gerçek PROlar gibi oyunu oynamalarıdır.

- War Rock Game Team

Burak Kandöker

http://forums.gamersfirst.com/index.php?...try1380521
HIZIR Yazılan:Oyun içinden yada Pazaralanı'ndan alınmamış silahlara sahip olan oyuncular süresiz olarak banlanacaktır.Bu ilk ve son uyarıdır.Banınızın kaldırılması için boşuna bilet atmayın,destek ekibi yardımcı olmayacak!Tüm oyuncularımıza tavsiyemiz bu illegal olaydan uzak durmaları ve n00b gibi değil, gerçek PROlar gibi oyunu oynamalarıdır.

-War Rock Oyun Ekibi

http://forums.gamersfirst.com/index.php?...try1377950
People seen carrying illegal weapons not purchased through the Marketplace or from the in game Item Shop will be banned permanently. This is your only warning. Ticket support will not help you get unbanned so don't even bother! We advise all of our players to stay clear of these unlawful activities and play the game like a true pro and not a n00b.

- War Rock Game Team

Oyunun Sitesinden veya Oyundakı İtem Shop Bolumunden Alınmayan illegal silah bulunan tum hesap suresız banlanacaktır.Bu Hesapların Yaptıgı sadece rısk almaktır ve onların bılecegı ıstır. Bu Yuzden Banlanan Hesapların Attıgı tıcketlere artık bakmıyoruz.Bizim Size Tavsiyemiz Kesinlikle Bu gıbı ezık durumlara dusmeyın ve bır profosyonel gıbı oyununuzu oynayın

-Warrock Oyun Ekibi
Turgay zaten konu açmıştı.

Bu arada benim mesaj uçmuşm045.gif
Laf Var İcraat Yok
Gereksiz bir konu çöpe atılması daha mantıklı Admin zaten bu konuyu açmış yenilesek konuyu yeterlidir
Hekeze oncelikle özür dilerim!Açılan konuları görmedim.Forumda gördüğüm konuyu sizlerle paylaşmak istedim.Eğer wtr deki konulaı görseydim paylaşmazdım.Ama bakamdan konuyu açtım.Birdahaki sefere daha dikkatli olum ilgi çekici konular paylaşmaya çalışacağım...
(04-22-2011 11:36 AM)canogul95 Yazılan: [ -> ]Hekeze oncelikle özür dilerim!Açılan konuları görmedim.Forumda gördüğüm konuyu sizlerle paylaşmak istedim.Eğer wtr deki konulaı görseydim paylaşmazdım.Ama bakamdan konuyu açtım.Birdahaki sefere daha dikkatli olum ilgi çekici konular paylaşmaya çalışacağım...
Referans Adresler