Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: warrock hata vermeden atıyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar ben warrock' u 1 sene önce bırakmıştım ..şimdi giriyorum yüklüyorum oyunu cephanelik bölümündeyken atmıyor fakat oyuna (bölüme)
girince 3 dk sonra atıyor .... anlamadım gitti. kendi sitesinden indirdim

vve benım gozume takıldı her ındırmem de 1 total yukluyor benı m bılgıdım o patch lerın 9-12-14-16 total cıvarında olması lazım

lutfen yardım edın
pcye format oyunu tekrar yükle düzelir..
(04-21-2011 04:44 PM)statikkk Yazılan: [ -> ]pcye format oyunu tekrar yükle düzelir..

bi oyun için koskaca pc ye format mı atılır Smile
Merhaba kardeşim format atmana gerek yok oyunun kurulu olduğu yere gir orda uninstall var ona iki kere tıkla ve oyunu full sil bi kaç dosya silinmicek onlarıda sen siliyorsun sonra yeniden oyunun sitesinden tekrar haliyle indir sorunun düzelmesi %70
Bi önerim daha var oyunu farklı bir dizine kur mesela :C 'ye kurduysan : D klasörüne kur : D klasörüne kurduysan :C klasörüne kurucaksın burdada sorunun düzelme ihtimali %80 %85 gibime geliyor denemekte fayda var Smile İyi FORUMLAR.
Merhaba kardeşim format atmana gerek yok oyunun kurulu olduğu yere gir orda uninstall var ona iki kere tıkla ve oyunu full sil bi kaç dosya silinmicek onlarıda sen siliyorsun sonra yeniden oyunun sitesinden tekrar haliyle indir sorunun düzelmesi %70
Bi önerim daha var oyunu farklı bir dizine kur mesela :C 'ye kurduysan : D klasörüne kur : D klasörüne kurduysan :C klasörüne kurucaksın burdada sorunun düzelme ihtimali %80 %85 gibime geliyor denemekte fayda var Smile İyi FORUMLAR.
Referans Adresler