Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Silah Hacki Hakkında.., Silah Hackinden Faydalananlar için ÖNEMLİ Açıklama...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Blöf yapıyor tespit etmeleri imkansız tek tek.
(04-21-2011 06:10 PM)sagopakajmer Yazılan: [ -> ]Blöf yapıyor tespit etmeleri imkansız tek tek.

işleyen sistemi az çok bilen biri olarak tespit etmeleri çok kolay vede şuan herkes tespit edilmiş durumda. Hatırlarsanız bundan yıllar önce ( hep aynı örneği veriyorum ama ... ) bir hack ile famas alınıyordu Psg'de alınıyordu sanırım vede bunu yapan herkes banlandı. Pek bir kimse bilmiyor ama Amerika serverında kullanılan bir hack vardı bundan gene yıllar önce. Oyuna daha gelmemiş Sp Up'larda Exp Up'lar gibi bazı ürünleri almayı sağlayan bir hack vardı vede Amerika Serverlarında çok kişi banlanmıştı gene.

K2'nin Databasesinde belli tarihler arasında item shoptan kimlerin hangi itemi aldığını düzenleyen bir sistem var. Bu sebeble ilkel bir yöntem olan tüm oyunculara bakma gereksinimleri olmadan herkesi bulabiliyorlar ki Hızır'ın bana dediğine göre tam liste onun elindeymiş her GM sistemden bunu direk görebiliyormuş ama bu oyuncuların hepsine birden ban ne zaman atılacak bilmiyorum ama HIZIR açıklamasını yaptığına göre bir kaç güne bir çok kişi banlanacaktır.
bi yazılımcı olarak konuşuyorum ki bi itemin kaç kişide ve ne zaman hangi tarihde alındığını öğrenmek sadece 1 tane Query koduna bakar.
(04-21-2011 09:34 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]bi yazılımcı olarak konuşuyorum ki bi itemin kaç kişide ve ne zaman hangi tarihde alındığını öğrenmek sadece 1 tane Query koduna bakar.

Dağılın Tongue


G1 Adminleri elbet Haksız Kazanç Elde eden kişilere cezasını verecektir .
Güzel haber hele silinse bile bandan kurtulamamaları gayet yerinde. Umarım en kısa sürede banlar hak eden kişileri bulur da bizler de rahat bir oyunun keyfini yaşarız
(04-21-2011 09:34 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]bi yazılımcı olarak konuşuyorum ki bi itemin kaç kişide ve ne zaman hangi tarihde alındığını öğrenmek sadece 1 tane Query koduna bakar.

adam sql konusuyor dagılın Big Grin
Adalet yerini bulsun biz paramızı yatırıp adam gibi oynuyoruz

Sherlock

Tamamı banlanır mı bilmiyorum ama belli bi' kesim banlanacaktır.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler