Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarRock Artık İyice kötüleşti.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Yav WarRock İyice Çöküşe Geçmiş Bulunmakta Herkezde Gold Famas Ülke Famas 1 Aydır Kullanan Adamlar Var Ve Hiç Bi Hareketlilik Yok GamerFirstten Üstüne Yeni Char Açmak Ayrı 1 Dert Skor Yaptınmı Odadan Atıyolar Adam Vurdunmu Ana Bacı Sövüyolar Heryerde 13-14 Yaşında Çocuklar WarRock Artık Çöküşe Geçmiş 1 Oyun Bence Anlamadığım O PointBlankta HackShield Kullanıyo Fakat Tek Hack Yok Herkez Saygılı Kimse Kimse Sövmüyoda Bu WarRockta Niye Hackler Kol Geziyo Herkez Küfrediyo GamerFirst Daha Çok Gold İtem Çıkarıcağına 1-2 Haftalık Dev 1 Bakımla Oyundaki Hackleri Temizlese Harika Olur Ama Adamların Umrunda Değilki Tek Dertleri Para Kazanmak WarRock Az Daha Böle Giderse Counterdan Farkı Kalmıycak Bence :/
HAklısın kardeşim..Oyununun iyice bo*unu cıkardılar...PT dede hack yok hack üretende yok..Gayet iyi bir oyun..Ama warrocka gelince iş değişiyor..Adamın biri bütün ülke temalı famasları almıs....xD herkez...TongueTongueTongueTongue
Point blank'te hack olmadigina emin misin? Hic oynamiyorum da yaz bi google a point blank hack diye görsele tikla.
Şu ana kadar çıkmış ve çıkacak olan tüm FPS oyunlarında HACK olacaktır.Pointplank zaten çok çok dandik bir Fps oyunu betasında deneme fırsatı buldum.Hack yapmaya tenezül etmemiş olabilirler.Warrock'a gelirsek 5 yıldır hack hiç bitmedi.Mesele hack olması değil oyun sahiplerinin önlem alamaması.Eskiler bilir Punkbuster varken daha az hack vardı hackshield geldiğinden beri durum vahim.Bence 5 senedir hiçbir gelişme yaşamamış Warrock'a fazla bel bağlamayın yeni çıkan adam gibi adı sanı belli olan firmaların oyunlarını alın (bc2 mw2 gibi).
(04-21-2011 08:54 AM)arrivederci Yazılan: [ -> ]Şu ana kadar çıkmış ve çıkacak olan tüm FPS oyunlarında HACK olacaktır.Pointplank zaten çok çok dandik bir Fps oyunu betasında deneme fırsatı buldum.Warrock'a gelirsek 5 yıldır hack hiç bitmedi.Mesele hack olması değil oyun sahiplerinin önlem alamaması.Eskiler bilir Punkbuster varken daha az hack vardı hackshield geldiğinden beri durum vahim.Bence 5 senedir hiçbir gelişme yaşamamış Warrock'a fazla bel bağlamayın yeni çıkan adam gibi adı sanı belli olan firmaların oyunlarını alın (bc2 mw2 gibi).

Point blank konusunda katiliyorum.ayrica pb zamaninda hack acan ban yiyordu kisa sùrede cok daha iyiydi. Ya ne kadar söylensekte hack her yerde var arkadaslar önùne gecilemiyor.o yùzden tanidiginiz kisilerle oyun atin Smile
Pointplank Smile Hck konusunda profosyonel bir oyuncu kitlesine sahip warrock dan daha çok hck olan bir fps oyunu biz baya bir oyundık zevkimizi aldık ve clanca oyunu bıraktık küfür konusunda evet banlanma vardı eskiden şimdi türk dediğimiz gm ler artık ona bile bakmıyor başlarında üniversiteyi bitirmiş ingilizcesi olduğu için şirkete işçi olarak alınan oyunun mantığını bile bilmeyen adamlarla doludur bütün gm lerin hepsini hatta şirket müdürüne kadar tanımaktayım onun için o oyundan bahsederken oyunu oynamanız lazım + oyun çok dandik
(04-21-2011 08:54 AM)arrivederci Yazılan: [ -> ]Şu ana kadar çıkmış ve çıkacak olan tüm FPS oyunlarında HACK olacaktır.Pointplank zaten çok çok dandik bir Fps oyunu betasında deneme fırsatı buldum.Hack yapmaya tenezül etmemiş olabilirler.Warrock'a gelirsek 5 yıldır hack hiç bitmedi.Mesele hack olması değil oyun sahiplerinin önlem alamaması.Eskiler bilir Punkbuster varken daha az hack vardı hackshield geldiğinden beri durum vahim.Bence 5 senedir hiçbir gelişme yaşamamış Warrock'a fazla bel bağlamayın yeni çıkan adam gibi adı sanı belli olan firmaların oyunlarını alın (bc2 mw2 gibi).

Sevgili arkadaşım sana sonuna kadar katılıyorum adı sanı belli oyunlar alın arkadaşlar. benimde 50 lvl hesabım vardı düzenli gold pre alıyordum fakat bu hackler yüzünden artık oyunu bıraktım 4-5 aydır oyuna girmiyorum bilgisayarımdan da tamamen kaldırdım oyunu.
Modern Warfare 2 ve bad company 2 oynuyorum artık hack denen bi olay yok bu oyunlarda 100 tl verdim orjinal mw2 aldım 4-5 aydır oynuyorum süper bi oyun grafikleri şahane içerik mükemmel. Gerçek bir online FPS oyunu istiyorsanız MW2 oynayın arkadaşlar. MW2 ye başladığım günden beri warrock oynadığım günlere premium aldığım paralara acıyorum..
(04-21-2011 07:58 AM)3.0zdemiR Yazılan: [ -> ]Yav WarRock İyice Çöküşe Geçmiş Bulunmakta Herkezde Gold Famas Ülke Famas 1 Aydır Kullanan Adamlar Var Ve Hiç Bi Hareketlilik Yok GamerFirstten Üstüne Yeni Char Açmak Ayrı 1 Dert Skor Yaptınmı Odadan Atıyolar Adam Vurdunmu Ana Bacı Sövüyolar Heryerde 13-14 Yaşında Çocuklar WarRock Artık Çöküşe Geçmiş 1 Oyun Bence Anlamadığım O PointBlankta HackShield Kullanıyo Fakat Tek Hack Yok Herkez Saygılı Kimse Kimse Sövmüyoda Bu WarRockta Niye Hackler Kol Geziyo Herkez Küfrediyo GamerFirst Daha Çok Gold İtem Çıkarıcağına 1-2 Haftalık Dev 1 Bakımla Oyundaki Hackleri Temizlese Harika Olur Ama Adamların Umrunda Değilki Tek Dertleri Para Kazanmak WarRock Az Daha Böle Giderse Counterdan Farkı Kalmıycak Bence :/

Kardeş lafına dikkat et 13-14 yaşındakilerle ne alıp veremediğin var Ss.gif m045.gif
Ama her ne olursa olsun bu şirketlerin yaptıkları oyunlar bir büyü gibi. Ne olursa olsun warrock'a para vermekten vazgeçmiyoruz buda ayrı bir doruk nokta. Bence warrock oynamamız ve ona bu olaylar gözümüzün önünde olduğu halde para vermemizin belli başı sebepleri vardır. Bana göre %90 ihtimalle Okuldaki derslerin ağırlığı ve arkasından gelen stres, Aile içi baskılar olup özellikle geceleri gizlice kalkıp oynayanlar vs vs. gibi ana piskolojik etkilerden dolayı warrocka hala aşık durumundayız.

Bende bu durumdan hoşnut değilim. Kendime üst baş giyim, yeni albümler, posterler, vs gibi kendimize para yatırırsak daha iyi olur diye düşünüyorum. Bu kadar verdiğimiz paralarla belkide bir sürü arkadaşımıza sinemasından tutunda yemeğine kadar bir sürü şeyi kendimiz ısmarlayabilirdik onlara. Buda daha sosyal ve aktif bir hayat demektir ki, 15-16 yaşında olanların sosyal olması çok daha önemli...

Hayattan zevk almaya bakın kısacası....
(04-21-2011 01:49 PM)Kardanadam Yazılan: [ -> ]
(04-21-2011 07:58 AM)3.0zdemiR Yazılan: [ -> ]Yav WarRock İyice Çöküşe Geçmiş Bulunmakta Herkezde Gold Famas Ülke Famas 1 Aydır Kullanan Adamlar Var Ve Hiç Bi Hareketlilik Yok GamerFirstten Üstüne Yeni Char Açmak Ayrı 1 Dert Skor Yaptınmı Odadan Atıyolar Adam Vurdunmu Ana Bacı Sövüyolar Heryerde 13-14 Yaşında Çocuklar WarRock Artık Çöküşe Geçmiş 1 Oyun Bence Anlamadığım O PointBlankta HackShield Kullanıyo Fakat Tek Hack Yok Herkez Saygılı Kimse Kimse Sövmüyoda Bu WarRockta Niye Hackler Kol Geziyo Herkez Küfrediyo GamerFirst Daha Çok Gold İtem Çıkarıcağına 1-2 Haftalık Dev 1 Bakımla Oyundaki Hackleri Temizlese Harika Olur Ama Adamların Umrunda Değilki Tek Dertleri Para Kazanmak WarRock Az Daha Böle Giderse Counterdan Farkı Kalmıycak Bence :/

Kardeş lafına dikkat et 13-14 yaşındakilerle ne alıp veremediğin var Ss.gif m045.gif

13-14 Yaş Kitleleri Oyun İçi Anne Kızkardeş Tanımadan Saydırıyolar Saygı Denen Şey Yok Ha Sen Saygılısındır ORasını Bilemem Ama O Yaştaki Genel Kitle O Durumda Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler