Amerikanın elinde öyle bilgiler var ki bunu dünyaya açıklamıyorlar.
Bunlardan biriside Amerikanın bilinmeyen bir adada insan klonlama çalışmaları yapmasıdır diğeri ise 51.Bölge bunlarla ilgili Amerika ne kadar yalanlama yapsada bunları gerçekleşdirdiği bir gerçek
(04-20-2011 11:52 PM)qecekusu69 Yazılan: [ -> ]Amerikanın elinde öyle bilgiler var ki bunu dünyaya açıklamıyorlar.
Bunlardan biriside Amerikanın bilinmeyen bir adada insan klonlama çalışmaları yapmasıdır diğeri ise 51.Bölge bunlarla ilgili Amerika ne kadar yalanlama yapsada bunları gerçekleşdirdiği bir gerçek
Kaynak ?
Birileri çok film izliyor galiba

(04-20-2011 09:21 PM)ByCayLaq Yazılan: [ -> ]ben dünyada bize yutturlanlardan farklı olan şeyleri araştırıyorum . medyanın bana göserdiği ile kalmıyorum . çünkü medya patronları da onlar . ne isterlerse onu görürüz tv lerde gazetelerde . tamam ben komedi olayım sorun değil . ama şunu sorayım sana . NEDEN HİÇBİR UZAYLIYI CANLI GÖREMİYORUZ ? NEDEN HEP ÖLÜ HALDE BULUNUYOLAR ? asıl komedi burda da neysee 
İlluminati 50 tane konu açtım anlatamadım üyelere

haklısın kardeşim onlar uzaylı değilya çernobil kurbanı insanlardır onlar
(04-20-2011 11:52 PM)qecekusu69 Yazılan: [ -> ]Amerikanın elinde öyle bilgiler var ki bunu dünyaya açıklamıyorlar.
Bilimsel gerçekler, Dünya'nın varoluşundan önce başka gezegenlerin var edildiğini ispat etmektedir.
Varlığını sürdüren canlıların bizler gibi oksijen ve diğer yaşam şartlarına uygun yaşamını sürdürdüğünü düşünmek 'büyük bir yanılgı' olacaktır.
Aynı şekilde, bizler gibi vücut şartlarına haiz olduğunu tahayyül etmek de, sadece bir önyargı olacaktır.
Biyolojik olarak bilmekteyiz ki; Dünya'da, yaşam sürdüğümüz mekanda, oksijene ihtiyaç duymadan yaşamını sürdüren canlıların mevcudiyeti ispat edilmiştir.Bu durum, nihayetini tasavvur edemediğimiz Evren'de, farklı yaşam ihtiyaçlarına maruz kalan formların mevcudiyetinin olabileceğini, herşeyi kendimize odaklamadan düşünmemiz gerektiğini, hayal gücümüzün sınırlarını zorlayan farklı yaşamların olabileceğini göstermektedir.
Sınırları belirlenemeyen bir Evren'de, sınırları henüz keşfedilememiş Dünyanın bile bilinmezliklerini çözmeye çalıştığımız 21.yüzyılda, farklı yaşam formlarına karşı önyargılı yaklaşımlar kabul edilemez.
Teknolojiyi üst düzeyde kullanan ülkelerin 'daha fazla bilgi ve belgeye' sahip olması "kaçınılmaz" bir gerçektir.
Sonsuz sevgi ve saygılarımla.
UFO ve Uzaylılar konusuyla ilgilenen arkadaşlar bu siteden:
http://www.siriusufo.org/tr/
(Sirius Ufo ve Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi)
UFO fenomeniyle ilgili daha ayrıntılı bilgiler edinebilirsiniz.
Tanımı sevdim ama UFO "Fenomeni"
bende inanıyorum ufolara ama olmayabilirlerde kafam karışık